De prin lume adunate

#targoviste #traditie #cultura

Targoviste, capitala culturii pentru un weekend

Primaria Municipiului Targoviste impreuna cu Teatrul Municipal Targoviste vor organiza in perioada 24 - 26 iunie cea de-a doua editie a Festivalului Artelor "Cultura Urbana".

Evenimentul consta intr-o serie de manifestari dedicate intregii familii si reuneste momente de dans, muzica, arte vizuale, teatru, ateliere de pictura si sculptura.

"Cultura este un fundament necesar dezvoltarii trainice si autentice a oricarei comunitati. Promovarea artei, a valorilor traditiei si culturii romanesti reprezinta pentru mine o preocupare constanta, deoarece componenta culturala este un factor important al dezvoltarii calitative a vietii fiecarui locuitor al Targovistei", declara Gabriel Boriga, Primarul Municipiului Targoviste.

Evenimentul este o invitatie adresata targovistenilor de toate varstele. Momentele de animatie, dans si muzica, atelierele de pictura si sculptura, statuile vivante ale Teatrului Masca si alte surprize ii vor astepta pe cei mici in spatiul destinat lor din Parcul Mitropoliei.

Seara este dedicata momentelor de o puternica valoare culturala, unele dintre ele trecand de-a lungul timpului granitele tarii: Felicia Filip, Horia Brenciu si HB Orchestra, Ianna si cvartetul Arpegionne, Taxi, Smiley, Baletul " Dansez pentru tine " si multi altii.

Prima editie a acestui festival a adus in fata publicului targovistean artisti consacrati precum Ovidiu Lipan Tandarica , Marius Mihalache , fly project .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea