De prin lume adunate

#recomandare de weekend #parc #festival

Recomandare de weekend: Festivalul Luminii in Parcul Carol

Pe 4 iunie, de la ora 21.00, in Parcul Carol are loc Festivalul Luminii. Pe langa cele aproximativ 7000 de lumanari care vor ilumina parcul, in cadrul evenimentului vor avea loc si momente artistice, ateliere, jocuri si concursuri.

Poti participa astfel la Foto Fantasy, Cantece de munte. Greierele si furnica , Bamsuri si mici jocuri, Adevar sau provocare , Free Hugs , Info Scout sau (A) Prinde-ti visele. festivalul luminii este un un spatiu de manifestare artistica a tinerelor talente, o atmosfera speciala creata timp de doua ore cu zeci de mii de lumanari.

Viata de zi cu zi a devenit o adevarata cursa contra-cronometru pentru cei mai multi dintre noi. Mereu in lipsa de timp, impartiti intre multe responsabilitati, slujba si familie, uitam cu desavarsire de sufletul nostru, uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte.

Scopul festivalului este de a oferi comunitatilor locale un eveniment in cadrul caruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de arta iar participantii se pot deconecta timp de doua ore, de la problemele si stresul de zi cu zi, bucurandu-se de atmosfera creata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea