De prin lume adunate

#wellness cuisine #bautura #mancare #restaurant

Be my Date la restaurantul Wellness Cuisine

Vrei sa socializezi si chiar sa-ti intalnesti perechea intr-un loc inspirat, care te invita la relaxare? Evadeaza din cotidian si incearca experienta “Be my Date” la restaurantul Wellness Cuisine , o oaza de liniste si confort, unde poti savura preparate delicioase, atent selectionate din bucatariile internationale.

Din 1 aprilie 2011, wellness cuisine introduce un concept nou prin lansarea campaniei “Be my Date”. Vei putea intalni oameni care vor sa zambeasca, sa socializeze si chiar sa se indragosteasca la prima vedere.

In fiecare seara de vineri, de la orele 20:00, clientii restaurantului au parte de o experienta unica. Pe fiecare masa din restaurant vor fi amplasate un telefon si o veioza . Cei care doresc sa interactioneze cu celelalte persoane aflate in restaurant vor emite un semnal prin aprinderea luminii. Veioza aprinsa arata celorlalti disponibilitatea de a fi sunat de catre persoanele din restaurant si a socializa. Discutiile telefonice cu interlocutorii nu reprezinta niciun fel de obligativitate din partea persoanei care a initiat semnalul. 

De asemenea, tot ce au de facut cei care nu doresc sa fie deranjati este sa lase veioza stinsa.

Pentru detalii si rezervari poti suna la 0721.662.114.
 

Descopera restaurantul Wellness Cuisine
 

Restaurantul Wellness Cuisine s-a lansat pe piata romaneasca in urma cu aproximativ un an si este dedicat persoanelor cu o viata activa, dornice sa se relaxeze departe de trafic si de agitatia de la serviciu.

Meniul restaurantului este conceput astfel incat sa satisfaca toate gusturile si sa pastreze un echilibru intre valorile nutritionale si dietetice.
Inspirate din bucatariile celebre din intreaga lume, preparatele sunt diversificate: supe, salate, paste, carne de pui, oaie, vitel, porc, fructe de mare , deserturi etc.

Situat aproape de centrul orasului, restaurantul Wellness Cuisine pune la dispozitia clientilor sai o parcare generoasa si supravegheata, de peste 40 de locuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea