De prin lume adunate

#parcuri #festival #concerte #parcul tineretului

Weekend aglomerat in Parcul Tineretului

Concerte, competitii, plimbari cu balonul cu aer cald sunt doar cateva dintre evenimentele care anima in acest weekend Parcul Tineretului. Daca nu pleci nicaieri, acest parc poate deveni destinatia ta de distractie urbana.

In Parcul Tineretului poti merge la Street Heores si la festivalul de bere bavareza, unde vei gusta din numeroase specialitati de bere.

Street Heroes

In perioada 4 - 5 mai, in Parcul Tineretului are loc Street Heroes. Street Heroes este festivalul autohton de cultura urbana. Disciplinele incluse sunt Role, Skateboarding, BMX si B-Boy. Competitiile sunt completate de muzica atat pe timp de zi, cat si seara. Cel mai tare show de sport si urban lifestyle se petrece in Skatepark Tineretului, urmat indeaproape de un afterparty scaldat in bass.

Scena de muzica se imparte intre cele doua zile pentru a face loc vineri baietilor de la Facem Records, iar sambata celui mai Bass Turbat. Street Heroes Spring Break ii are asadar confirmati pe Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k pe 4 mai si pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument pe 5 mai.

In ambele zile, accesul este liber pana la orele 14. Vineri intrarea este 15 lei, sambata 10 lei. Bilete atat pentru Street Heroes Spring Break, cat si pentru afterparty, se vor gasi la intrare, cat si in avans la Ollie Gang Shop.

Festivalul de bere bavareza

In perioada 3 - 6 mai, in Parcul Tinereului are loc Festivalul de bere bavareza Kaiserdom - Maisel’s, cu cantec si bere bavareza. Concerte live, concursuri cu premii, meciuri de fotbal difuzate pe un ecran LED de 16 metri patrati, un balon cu aer cald care se va ridica de la sol si valuri de specialitati de bere bavareza ii asteapta pe bucuresteni in acest week-end in Parcul Tineretului, la intrarea de langa gura de metrou cu acelasi nume, cu prilejul primei editii a Festivalului de bere bavareza Kaiserdom – Maisel s.

Concertele live vor incepe la ora 20 si ii vor avea ca protagonisti pe Proconsul, Leo Iorga & Pacifica, Pasarea Colibri si Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers. Acestea vor fi precedate de recitalul fanfarei Karpaten care incanta publicul zilnic, intre orele 18 - 20, cu un program de muzica traditionala germana dar si transpuneri din jazz, muzica de petrecere si populara romaneasca.

Organizatorii au pregatit o serie de concursuri ce au ca premiu o experienta inedita de plutire in vazduh, la 50 de metri, cu balonul cu aer cald. Acesta are 4000 mc, fiind echipat complet pentru a putea zbura chiar si la o altitudine de peste 10,000 m.

Dupa ora 22, iubitorii fotbalului se pot bucura de o vizionare high – definition a transmisiilor celor mai importante meciuri de fotbal din competitiile interne si internationale, pe un ecran LED de 16 metri patrati.

Petrecaretii sunt asteptati intr-un cort urias, cu o suprafata totala de 1200 metri patrati, cu capacitate de peste 1200 de locuri la mese. Pentru a se asigura ca nimeni nu asteapta sa fie servit, organizatorii au amplasat nici mai mult nici mai putin de 14 puncte de servire bere. Intrarea la festival este libera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea