De prin lume adunate

#cadouri #valentines day #targ de cadouri

Targ de cadouri cu dragoste de Valentine''s Day

In perioada 7 - 14 februarie, la Bucuresti Mall are loc un targ tematic, dedicat sarbatorii dragostei, Valentine's Day. Targul este deschis pentru toate persoanele aflate in cautarea unui cadou potrivit pentru persoana iubita .



Incepem primavara in luna februarie, odata cu luna indragostitilor. Tot in aceasta luna sarbatorim Valentine's Day si Dragobete, doua sarbatori indragite car celebreaza dragostea. Cu aceasta ocazie, la Bucuresti Mall are loc un cadouri . Targul este deschis zilnic intre orele 10.00-22.00.

Organizatorii declara ca vor face cu adevarat o sarbatoare in aceasta perioada si chiar Cupidon va fi in preajma, cu sagetile dragostei in tolba, pentru a uni macar pentru cateva zile, indragostitii popositi la targ. La targul de la Bucuresti Mall vei gasi cadoul potrivit pentru iubitul sau iubita ta sau pentru cineva drag.


Ce gasesti la targ

Printre produsele pe care le vei gasi la acest targ se numara diverse sortimente de ciocolata, pernute in forma de inimioare, sapunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj, lumanari si multe alte bunatati, toate speciale pentru aceste zile pline de romantism.

Tot la targ vei gasi si pietre sempretioase care vor sclipi in toate culorile pentru a te face si mai iubit, montate in bijuterii create special de maini dibace.

La targul "Amore, Love, Iubire" vei gasi si bijuterii handmade , obiecte din ceramica pe care le poti personaliza in functie de preferintele tale, ciocolata fina, turta dulce, jucarii, jocuri si multe alte obiecte speciale care pot constitui cadouri nepretuite pentru persoana draga.

Persoanele care dovedesc ca sunt indragostite sunt asteptate cu oferte spectaculoase si premii interesante. Esti astfel invitat alaturi de persoana iubita sa te bucuri cu adevarat de sarbatoarea dragostei la Bucuresti Mall si sa petreci cateva momente placute.

Targul "Amore, Love, Iubire" este deschis intre orele 10.00 - 22.00 in incita Bucuresti Mall, in perioada 7 - 14 februarie. Intrarea la targ este libera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea