Spiritualitate

#rugaciune craciun #rugaciune #sarbatoare

Rugaciunea de Craciun care te va feri de rele pana la finalul anului

 

Craciunul este o sarbatoare plina de bucurie si voie buna. Insa, ziua de Craciun este si o zi perfecta pentru a rosti rugaciunea care te va feri de rele si te va ajuta sa ai sarbatori linistite alaturi de cei dragi.

Iata care este rugaciunea pe care toata lumea trebuie sa o rosteasca in ziua de Craciun.

„Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar acum. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti, chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta,In Numele Fiului Tau, Iisus Cristos.Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfant, va multumesc ca veti face mai mult decit pot eu cere. Amin!”

……………………………………………………………………………………………………………………….

12 STUDIU! Femeile insarcinate nu dezvolta forme mai grave de coronavirus

Potrivit unui studiu efectuat de medicii din Singapore, femeile insarcinate nu fac forme mai grave de coronavirus decat restul populatiei. In plus, bebelusii acestora se nasc cu anticorpi impotriva coronavirusului.

Studiul este unul mic, ce a fost realizat pe un esantion de doar 16 femei. Cu toate acestea, cercetatorii nu au descoperit dovezi ale transmiterii virusului de la mama la fat. Desi este necesar ca fenomentul sa fie studiat mai intens „Rezultatele studiului sunt incurajatoare”, sustin cercetatorii intr-un comunicat publicat in Reteaua de Cercetare in Obstetrica si Ginecologie din Singapore. „Acest lucru demonstreaza ca incidenta si severitatea COVID-19 in randul femeilor insarcinate are paralela in statisticile privind populatia generala”, adauga oamenii de stiinta.

Potrivit studiului majoritatea participantelor au prezentat simptome usoare, reactii mai severe fiind dezvoltate de femeile mai in varsta si supraponderale.

Niciuna dintre femei nu si-a pierdut viata si toate s-au vindecat de toate simptomele. Cu toate acestea, doua dintre femei au pierdut sarcina, cercetatorii afirmand ca intr-unul dintre cazuri acest lucru s-ar fi putut datora unor complicatii legate de virus.

Cinci dintre femei au nascut la termen pana in momentul publicarii studiului si toti bebelusii lor au anticorpi pentru coronavirus fara sa fi fost infectati cu SARS-CoV-2 insa deocamdata este neclar nivelul de protectie pe care acesti anticorpi il vor oferi, potrivit cercetatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Cauta-ti perechea