Spiritualitate

#rugaciune Saptamana Luminata #rugaciune

Rugaciunea pe care este bine s-o spunem cu totii in Saptamana Luminata

Pentru bucurie si pace in suflet, in Saptamana Luminata este bine sa rostim in fiecare o rugaciune, care se numara printre cele ajutatoare.

Inainte de a incepe Rugaciunea, este rrecomandat sa cantam de trei ori „Hristos a inviat!”.

„Doamne si Stapanul vieţii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie. Iar duhul curaţiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei daruieste-mi-l mie, sluga Ta. Asa, Doamne imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad greselile mele si sa nu osandesc pe fratele meu. Ca binecuvantat esti Tu in vecii vecilor. Amin.

Cel ce a inviat din morti, Hristos Adevaratul Dumnezeul nostru, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Sale si ale Preacuviosilor si de Dumnezeu purtatorilor parintilor nostri si ale tuturor sfintilor, sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe noi, ca un bun si de oameni iubitor.

Bine esti cuvantat, Stapane Atottiitorule! Care ai luminat ziua cu lumina de soare si noaptea ai stralucit-o cu raze de foc. Care ne-ai invrednicit a trece lungimea zilei si a ne apropia de inceputurile noptii. Asculta rugaciunea noastra si a tot poporului Tau. si ne iarta tuturor pacatele noastre cele de voie si cele fara de voie.

Primeste rugaciunile noastre cele de seara si trimite multimea milei Tale si a indurarilor Tale peste mostenirea Ta. Ocroteste-ne cu sfintii Tai ingeri. inarmeaza-ne cu armele dreptatii Tale. ingradeste-ne cu adevarul Tau. Pazeste-ne cu puterea ta. Mantuieste-ne de toata primejdia, de tot viclesugul celui potrivnic. Si ne daruieste in aceasta seara cu noaptea ce vine si toate zilele vietii noastre desavarsit, cu pace, fara de pacate, fara sminteala si fara nalucire. Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor sfintilor, care ti-au placut din veac. Amin.”

Sursa: libertatea.ro 

Sursa foto: answersfromscriptureonline.com

  •   2017-04-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii