Spiritualitate

#rugaciune Sfantul Dimitrie cel Nou #sfantul dimitrie cel nou

Rugaciunea catre Sfantul Dimitrie cel Nou pe care este bine s-o spunem cu totii

Pe 27 octombrie, crestin-ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Cuvios Dimitrie cel nou, Ocrotitorul Bucurestilor. Iata o rugaciune catre Sfantul Dimitrie cel Nou pe care este bine s-o spunem cu totii.

Aparatorule al nostru din nevoi, pentru lucrarea de multe minuni, laude de multumiri aducem tie, noi, nevrednicii. si ca cel ce esti minunat si preamilostiv, izbavste-ne pe noi din toate nevoile ca sa cantam tie. Bucura-te, facatorule de minuni, Sfinte Parinte Dimitrie!

Fiind inaltat Sfantule Dimitrie in vazduhurile ceresti, priveste catre cei ce-l roaga pe dansul si, cu bunatate parinteasca, tinde milostiva izbavire din toate nevoile, tuturor celor ce canta lui Dumnezeu: Aliluia!

Putere cereasca umbrind sfintele tale moaste, sfinte parinte, ca dintr-un soare slobozeste razele darurilor tuturor celor ce se ating de ele, si pe toti de boli tamaduind cantam lui Dumnezeu: Aliluia!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea