Spiritualitate

#rugaciune maica domnului #indeplinire dorinte #maica domnului #rugaciune #dorinte

Rugaciunea care-ti indeplineste toate dorintele

Cea mai puternica rugaciune ajuta la indeplinirea tuturor dorintelor. Rugaciunea adresata Maicii Domnului poate fi rostita oricand treci printr-un necaz, oricat de mic ar fi acesta.

Rugaciunea poate fi rostita si de credinciosii care nu se afla intr-un impas, ci pur si simplu isi doresc sa reuseasca sa-si indeplineasca un vis. Iata care este rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti ori de cate ori ai nevoie de ajutor divin.

"Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici se spune dorinta).

Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea