De prin lume adunate

#ziua copilului #evenimente #evenimente bucuresti # sarbatoare copii

Ziua Copilului in Bucuresti

De 1 iunie, Bucurestiul se pregateste de sarbatoare, cu ocazia Zilei Copilului. Vor avea loc concerte, spectacole, piese de teatru si multe alte evenimente pentru copiii de toate varstele.

Ziua Copilului la Kidex

Copiii, parintii si bunicii sunt asteptati in perioada 31 mai - 01 iunie la cel mai vesel targ pentru copii, Kidex, desfasurat la Romexpo. Copiii vor putea desena si picta intr-un cadru viu si primitor, se vor putea juca de-a "navigatorii" intr-o barca special adusa pentru ei in stand si vor putea experimenta kit-ul "master fotograf", in spatiul destinat "scolii de fotografie".

La Kidex vei gasi mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, carucioare, scaune auto, premergatoare, centre de joaca, leagane, biciclete, triciclete, biberoane, tetine, suzete, inele dentitie, canute, boluri, imbracaminte, incaltaminte, accesorii pentru copii. Tot aici vei gasi si articole vestimentare pentru gravide, jocuri si jucarii, alimente, medicamente, vitamine, suplimente nutritive, carti si presa pentru copii, reviste, muzica.

La Kidex vei gasi si o varietate larga de servicii si programe educationale, tabere de vara, cursuri, ateliere si grupuri de dezvoltare personala, evaluare si consiliere vocationala.

Ziua Copilului la Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga ii invita pe micii spectatori, in perioada 31 mai - 3 iunie, la o serie de activitati si spectacole pentru a sarbatori impreuna Ziua Copilului. Programul cuprinde un atelier de creativitate, spectacole interactive, expozitii, reprezentatii si piese de teatru.

Coordonatoarele atelierelor sunt actritele Nicoleta Rusu si Ioana Ginghina, care ii vor invata pe cei mici cum sa creeze istorioare cu ajutorul hartiei.

Evenimentul prezinta si festivitatea de premiere a participantilor la campania educationala "Ne informam, constientizam si protejam", precum si faza finala a concursului municipal "Paleta micului pictor - vis si culoare" si "Aplauze, flori si culori pentru actori".

Cismigiul copiilor

Sambata si duminica, pe 2 si 3 iunie, in Parcul Cismigiu, intre orele 11.00 - 21.00, are loc Ziua Copilului. Timp de 10 ore, vor fi spectacole in toate zonele parcului. Personaje costumate, mimi, jongleuri, statui vii, clovni si magicieni ii vor introduce pe cei mici intr-o lume de poveste. Parcul va fi decorat cu baloane colorate si panouri ilustrate cu imagini din basme si va gazdui ateliere, jocuri si concursuri.

Copiii vor construi papusi, vor deveni maestri Origami, artistii plastici vor desena si vor modela impreuna cu ei; multi vor asculta povesti, iar cei mai nazdravani vor participa la experimente distractive si intreceri sportive. In chioscul central, micutii sunt asteptati la face-painting si la coafor. Portretisti si caricaturisti le vor imortaliza figurile si le vor oferi desenele in dar.

Pe cele doua scene vor urca ansambluri artistice, trupe de teatru si dans, coruri de copii si solisti. Vor sustine minirecitaluri solistii vocali Eduard Dinica si Laura Arabo, Andra si Razvan Gogan, Denisa Trofin, Lavinia Ionita si Noni.

Parada majoretelor si a fanfarei va intregi atmosfera de sarbatoare. Cismigiul Copiilor se va incheia cu un recital sustinut de Elena Gheorghe, care va avea loc pe Scena Mare, de la ora 20.00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea