De prin lume adunate

#ziua chitarelor #concerte #teatrul bulandra #zilele bucurestiului 2010

Ziua Chitarelor la Teatrul Bulandra

Pe 18 septembrie la Teatrul Bbulandra din  capitala are loc cea de-a treia editie a festivalului Ziua Chitarelor . Ziua de sambata va fi dedicata chitarei moderne, ocazie cu care unii dintre cei mai renumiti chitaristi ai momentului vor sustine cate un master class , iar seara, un concert.

Printre chitaristii celebri care participa la acest eveniment se numara Andreas Oberg, Dave Martone, Jennifer Batten, Michael Lee Firkins sau Stuart Hamm. Concertul de seara va fi deschis de Damjan Pejcinoski, Dragianisi romanul Marius Pop .

 

Chitarista lui Michael Jackson la Ziua Chitarelor

 

Surpriza evenimentului va fi prezenta lui Jennifer Batten, chitarista lui Michael Jackson in turnee legendare si una dintre femeile care au marcat muzica rock a anilor ’90. Aceasta a pregatit un show special pentru vizita la Bucuresti.
Pasionatii de chitara vor participa si la un concurs, in cadrul caruia vor fi oferite premii importante.

Intrarea la master class-uri si recitaluri se va face gratuit, dar exclusiv pe baza de invitatie. Pentru a putea participa la Ziua Chitarelor 3, trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa corrado@ziuachitarelor.com.

La Ziua Chitarelor va fi prezent si Fabrizio Dado, jurnalistul si directorul celei mai renumite reviste de profil din Italia, revista Axe.

Evenimentul va incepe la ora 10.30, in sala Izvor a Teatrului Bulandra din Bucuresti. Intrarea la eveniment este gratuita cu rezervare obligatorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea