De prin lume adunate

#studenti #spectacole #teatru #zilele teatrului studentesc #in culise

Zilele Teatrului Studentesc se desfasoara intre 8 si 14 iulie la Bucuresti

Zilele Tetrului Studentesc se desfasoara intre 8 si 14 iulie, la Teatrul "In Culise" din Capitala. Timp de o saptamana, studentii universitatilor de teatru si film din Bucuresti vor pune in scena spectacole pentru toate gusturile.

Ce inseamna Zilele Teatrului Studentesc

Asadar, Zilele Teatrului Studentesc inseamna sapte zile de spectacole, 12 piese de teatru puse in scena de actorii de la UNATC, Hyperion si Spiru Haret din Bucuresti si de doua ori mai multe locuri in sala, anunta organizatorii printr-un comunicat de presa.

Din cadrul evenimentului nu vor lipsi nici premiile, care vor fi acordate pentru cel mai bun spectacol, cea mai buna actrita si cel mai bun actor, dar si premiul publicului. Festivitatea de premiere va avea loc in ultima zi din festival.

Potrivit organizatorilor, spectacolele vor fi pe gustul spectatorilor: proaspete, actuale, nonconformiste, dar si clasice, pentru cei conservatori.

Spectacole la Zilele Teatrului Studentesc

In perioada 8 - 14 iulie vor fi prezentate spectacole variate. Printre acestea se numara "Recviem pentru un Iepuras", realizat de studentii de la Facultea de Arte - actorie, din cadrul Universitatii Spirtu Haret, "Dar Dragostea", "Omul - Perna" si "Autostrada fara iesire", realizate de studentii de la UNATC, "La lilieci", realizat de studentii de la Facultatea de Arte-Actorie, din cadrul Universitatii Hyperion.

Intrarea este libera, insa se face doar pe baza de rezervare. Asadar, cei care vor sa participe la Zilele Teatrului Studentesc trebuie sa isi rezerve locul sunand la 021.320.20.59 sau 0735.026.762 ori sa isi faca rezervare direct pe site, la adresa //teatru.inculise.ro/rezervarionline.html.

Despre Asociatia Culturala "In Culise"

Asociatia Culturala "In Culise" a fost infiintata in 2011 de catre doi tineri din domeniu artelor, cu scopul de a organiza evenimente culturale. Prin intermediul acestei Asociatii se doreste readucerea in atentia tinerilor a dramaturgiei ca forma de divertisment, prin punerea in scena a unor spectacole actuale, inovatoare si nonconformiste, dar si prin organizarea unor evenimente cu caracter cultural, cu ajutorul carora se promoveaza arta dramatica si tinerii creatori.

Sursa foto: inculiseteatrupub.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea