De prin lume adunate

#muzeu #muzeul filatelic #posta

Zilele Portilor deschise la Muzeul National Filatelic

Posta Romana organizeaza in perioada 7 - 10 octombrie "Zilele portilor deschise la Muzeul National Filatelic". Cu aceasta ocazie se va celebra Ziua Mondiala a Postei.

Evenimentul are ca scop familiarizarea tuturor vizitatorilor cu lumea timbrelor. Pe langa expozitiile permanente de marci postale si obiecte din tezaurul Postei iubitorii de filatelie si pasionatii de cultura pot admira si expozitia de tabouri apartinand copiilor care au participat de-a lungul timpului la concursul de desen organizat de Posta Romana.

Expozitia constituie preambulul unei actiunii caritabile care se va concretiza prin organizarea unui concurs de desen "Arta ca mijloc de comunicare. Pe urmele lui Joan Miro", destinat tinerilor artisti. Concursul va avea loc in luna noiembrie si se va organiza anual.

Muzeul National Filatelic, situat in incinta Muzeului National de Istorie a Romaniei, va fi deschis intre orele 10.00-17.00. Intrarea este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea