De prin lume adunate

#unde iesim #weekend #cinema scala #comedie scurta

Weekendul comediei scurte la Cinema Scala

In ultimul weekend al lunii ianuarie, la Cinema Scala are loc "ShortsUP - Weekendul comediei scurte". Cele doua seri consecutive sunt dedicate comediilor scurte si cuprind o selectie de patru ore cu cele mai bune amuzante scurtmetraje ale ultimilor ani.

Provenite din colturile lumii, filmele prezente la Weekendul comediei scurte au primit numeroase premii, la festivaluri precum Palm Springs ShortFest, Chicago International Film Festival si LA ShortFest.

Timp de doua seri, unul dintre cinematografele simbol ale Bucurestiului ii asteapta pe toti amatorii de filme energizante de comedie, pentru a face cunostinta cu scurtmetraje precum "Dik", "Happy end si nu prea", "In Garaj", "Waste" si "Regresie".

Scurtmetrajele vor fi proiectate sambata, 26 ianuarie, si duminica, 27 ianuarie de la ora 20.00. Biletele pot fi cumparate in avans prin MyTicket sau Eventim, la pretul de 20 de lei pentru o seara sau 35 de lei pentru ambele seri.

Biletele pot fi achizitionate si la Scala, inainte de intrarea la filme, la pretul de 20 de lei pe seara.

Sursa foto: colourbox.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea