De prin lume adunate

#evenimente #targ vintage #targ #haine #handmade #teatrul mic

Vintage Chic la Teatrul Mic

Pe timp de criza, cu totii ne dorim sa mai facem cateva economii, chiar daca nu putem rezista de exemplu in fata vitrinei magazinului nostru preferat.

Noul trend in aceste vremuri de restriste este cel vintage. Daca din intamplare ti-au mai ramas haine de pe vreme bunicii tale, nu le arunca. Accesorizeaza-le cu margele, brose, cercei si panglici si vei avea o tinuta de invidiat.

Daca insa hainele din dulap ale bunicii ti se par mult prea conservatoare si banale, noi te invitam la un targ vintage chic, la Teatrul Mic din capitala. In acest weekend, in zilele de 23 si 24 ianuarie, foaierul Teatrului Mic gazduieste un eveniment deosebit: Vintage Chic, un spectacol al costumelor din anii '20 pana in prezent.

Invitatii speciali ai acestui targ sunt Monoclul, Jobenul, Melonul, Charlestonul, Corsetul, Tigaretul, Toca si multi altii. La targ vei gasi exponate ale mai multor creatori si pastratori de haine vintage precum Acajou Boutique, E Vintage, Fe[Male], haine-vintage.ro, Iuliana Rosca, Italian Vintage, La Chatterie, Le Fabuleux Magasin de Mireille, True Vintage sau Vintage Wardrobe.

La targ vei gasi atat haine si accesorii no name, cat si tinute ale unor creatori celebri precum Dior, Prada, Lacoste sau Escada. Daca vei cauta cu atentie, vei gasi tinute speciale, la preturi foarte mici. Cele mai mari preturi sunt in jur de 200 de lei pentru piese speciale precum rochii de seara sau genti, iar cele mai ieftine, in jur de 40-50 de lei, pentru fuste, rochite si pantaloni din alte epoci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea