De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #evenimente bucuresti #via sport #via sport 2012

Via Sport 2012 pe Kiseleff

29 iunie este ziua in care Bucurestiul intra in vacanta. Via Sport revine pentru al treilea an consecutiv si transforma Bulevardul Kiseleff pentru 9 weekend-uri intr-un spatiu neconventional dedicat sportului si divertismentului.

Indiferent daca este zi sau noapte, in fiecare weekend incepand cu data de 29 iunie pana pe 26 august, toti bucurestenii sunt invitati sa faca miscare si sa se distreze pe Bulevardul Kiseleff. Via Sport ii asteapta pe bucuresteni, indiferent de varsta, cu terenuri de baschet, tenis de masa, tenis de picior, badminton si fusbal unde pot veni sa se joace cu prietenii ori copiii.

Iubitorii miscarii pe doua roti vor avea de asemenea un loc dedicat: 2 benzi numai pentru ei, precum si biciclete la discretie.

Dincolo de crearea unui context de divertisment si relaxare, Via Sport isi asuma si un rol educational prin incurajarea bucurestenilor de a practica sporturi si de a face miscare in aer liber.

Avand in vedere ca ne dorim cu totii sa ne bucuram de vremea frumoasa cat mai mult timp, de ce sa ne izolam in spatii inchise? Sau de ce sa ne straduim sa cautam un teren liber pentru a face sport, cand este atat de simplu sa mergem intr-un loc unde le avem pe toate, in aer liber si gratuit?

Weekend intreg de distractie si joaca

Via Sport reprezinta un prim pas in transformarea orasului intr-o adevarata capitala europeana si un pas mare in schimbarea modului de viata devenit tot mai sedentar al bucurestenilor. Proiectul aduce Bucurestiul mai aproape de capitalele civilizate si moderne ale lumii.

Via Sport se afla la cea de-a treia editie, iar anul acesta cuprinde toata perioada verii. La finalul celor noua saptamani, intregul echipament logistic va fi donat mai multor scoli din capitala.

Timp de 9 weekend-uri, Via Sport aduce din nou jocurile si activitatile preferate pentru a te bucura de vara daca ramai in Bucuresti. Din program fac parte sporturile binecunoscute: baschetul, fusbalul, ping-pongul, wall climbing, streetball, volei, bike trial.

Esti asteptat de vineri seara, incepand cu ora 22:00, pana duminica, ora 14:00, pentru un weekend intreg de distractie, joaca, relaxare si concursuri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea