De prin lume adunate

# institutul cervantes #limba spaniola #cursuri spaniola

Vara limbii spaniole la Instituto Cervantes

Mai mult de 500 de milioane de persoane vorbesc spaniola. Un milion de oameni vorbesc spaniola, la nivel initial sau aprofundat, in Romania. Daca doriti sa deveniti parte a acestei minunate comunitati, Instituto Cervantes din Bucuresti are cei mai buni profesori si o lunga experinta in predarea limbii spaniole. Si e deschis si vara.

In luna iulie, Instituto Cervantes din Bucuresti pregateste o serie completa de cursuri intensive. Intre 7 si 28 iulie, cursurile pentru nivelul A1.1, A2.1, A2.2 (initiale), B1.1, B1.2, B1.3 (intermediar), B2.1, B2.2, B2.3 si B2.4 (avansat) (40 de ore/ curs) au loc de luni pana vineri, de la 9.00 la 11.30, de la 11.30 la 14.00, de la 14.00 la 16.30 si de la 19.00 la 21.30. Pretul este de 160 de euro.

Pentru cei care doresc sa invete limba spaniola , dar nu locuiesc in Bucuresti sau nu au timp sa vina la cursuri, exista posibilitatea accesarii Aulei Virtuale de Spaniola (AVE), un program special creat pentru invatarea limbii spaniole la distanta. Prin inscriere la aceste cursuri se obtine o licenta valabila trei luni pentru studierea spaniolei cu un orar flexibil.

Cursurile sunt pentru toate nivelurile de studiu, cu sau fara asistenta unui profesor. Pentru cursurile fara profesor, inscrierea se poate face oricand, la pretul de 60 de euro. Exista si posibilitatea unor ore particulare, cu maxim 2 cursanti , inscrierea costand 300 de euro. Mai multe informatii, la adresa ave.cervantes.es si pe site-ul Institutului, bucarest.cervantes.es.

institutul cervantes ofera, de asemenea, cursuri individualizate adresate persoanelor fizice sau juridice, nu doar cursuri generale, ci si de spaniola pentru afaceri, spaniola pentru turism, spaniola administrativa, juridica si comerciala.

Mai multe informatii si preturile detaliate pentru aceste cursuri pot fi gasite pe site-ul bucarest.cervantes.es.

Inscrierile se pot face de luni pana vineri de la ora 9.00 la ora 19.00 la Secretariatul de cursuri, si sambata de la ora 9.00 la ora 13.00 la Biblioteca. Plata se poate face in euro sau in lei, la cursul zilei, cash sau prin card.

Sediul Institutului Cervantes din Bucuresti este pe str. Marin Serghiescu 12, 021016, Bucuresti

Telefon: + 40 21 210 27 37

Fax : + 40 21 210 77 67

Pentru alte informatii va stau la dispozitie adresele de mail: acx1buc@cervantes.es (Diana Nanu) si acx2buc@cervantes.es (Gelu Falan).
 

Despre Institutul Cervantes Bucuresti


Institutul Cervantes este institutia publica creata de Spania in 1991 pentru promovarea si difuzarea culturii spaniole si hispanoamericane. Institutul Cervantes din Bucuresti organizeaza cursuri pentru invatarea limbii spaniole, examene de atestare a cunostintelor de limba spaniola cu recunoastere internationala (DELE), activitati culturale si pune la dispozitia celor interesati o biblioteca specializata cu peste 25000 de titluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea