De prin lume adunate

#uranus #uranus 144 #terasa #film #cinema #teatru #targ

Uranus 144, cinematograful in aer liber

Uranus144 este una dintre cele mai mari terase cu cinematograf in aer liber din Bucuresti. Turnul de apa, vechi de peste o suta de ani, adaposteste barul cu muzica si cocktailuri, pe care le poti servi alaturi de prieteni.

Pe langa filmele de fiecare seara, spatiul generos al fostelor Antrepozite Bucuresti gazduieste in fiecare saptamana evenimente culturale precum concerte, petreceri cu DJ, expozitii, targuri, seri de teatru, stand-up comedy, tango argentinian, flamenco sau pecutie.

Din aceasta saptamana, pe terasa vor fi disponibile gratuit cinci biciclete, care vor putea fi inchiriate cu buletinul. De asemenea, la Uranus1 44 gasesti un loc de joaca pentru copii, gustari calde, Hotspot Wi-Fi si o parcare, protejata de zidurile vechi de caramida rosie.

Terasa se afla pe strada Uranus , la numarul 144, in apropiere de Palatul Parlamentului, peste drum de Piata de Flori de la George Cosbuc. Zona istorica si pitoreasca, cartierul Uranus a reintrat in ultima vreme pe harta bucurestenilor dornici de evenimente culturale si iesiri cu prietenii in spatii inedite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea