De prin lume adunate

#weekend in bucuresti #targul gaudeamus #evenimente weekend #evenimente toamna

Unde putem merge weekendul acesta in Bucuresti

zilele Bucurestiului, inaugurarea muzeului Antipa, targuri pentru scolari, festivaluri si targuri de toamna sunt doar cateva dintre evenimentele la care esti asteptat in acest weekend.

 

Targul Gaudeamus


In perioada 15 - 25 septembrie are loc o noua edidie a Targului de carte scolara Gaudeamus. Targul se desfasoara in Parcul Tineretului, la intrarea dinspre Colegiul National "Gheorghe Sincai". Poate fi vizitat de luni pana sambata intre orele 11.00 - 19.00, iar duminica intre orele 11.00 si 16.00.

Aici va functiona, timp de 10 zile, cea mai mare librarie specializata in materiale educationale din tara din care nu vor lipsi: manuale, auxiliare scolare, ghiduri si indrumare pentru cadrele didactice, bibliografie scolara din literatura romana si universala, lectii interactive pe suport multimedia, software educational si multe altele. Intrarea este libera pentru toate categoriile de vizitatori.
 

Festivalul Toamnei in club Piranha


Clubul Piranha te invita intre 16 septembrie si 8 octombrie la Festivalul Toamnei. Esti asteptat la un festival al bunului gust, cu must, pastrama si muzica live de cea mai buna calitate. Piranha a pregatit pentru clientii sai mancaruri traditionale romanesti.

Carnea de porc tinuta la garnita cu carnati, mamaliguta si muraturi asortate, ciolanul cu fasole, pastrama si cotlete de berbecut, berbecutul la protap, sarmalutele cu mamaliguta smantana si ardei iute, coastele de porc marinate si gatite la cuptor sau cartofii cu rozmarin vor fi vedetele culinare ale festivalului.

Mustul proaspat, stors in teascurile special aduse la festival, va fi servit clientilor in cani de lut. De la festival nu lipsesc nici concertele. Astfel, vei avea ocazia sa ii asculti pe Vali Craciunescu, Adi Despot sau Circa 7.
 

Street Heroes la Bucuresti


Street Heroes este singurul festival romanesc dedicat exclusiv culturii urbane. Vei avea parte de Skateboarding, BMX, Bboying Battle, Graffiti & Collage, muzici bune si alte surprize.

Cei mai titrati skateri, bikeri si breakdanceri din Europa vor fi in zona Skatepark Tineretului incepand din 16 septembrie. Atmosfera va fi asigurata de cei mai buni DJ din tara.

Street Heroes ti-a pregatit Heroes City, un orasel pe strazile caruia vei gasi esenta culturii urbane: de la produse hand-made pana la body art, de la mijloace de locomotie mai mult sau mai putin conventionale si pana la activitati alternative, muzica, mancare si bautura.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea