De prin lume adunate

#meci #fotbal #europa league #finala europa league

Unde poti urmari finala Europa League

Pe 9 mai, pe stadionul National Arena din Bucuresti are loc finala Europa League, intre formatiile spaniole Athletic Bilbao si Athletico Madrid. Cu ocazia acestui eveniment, suporterii pot urmari meciul in numeroase puburi si baruri din capitala, dar si in aer liber, pe ecranele uriase instalate in centrul orasului si in cateva parcuri.

Finala Europa League la Berestroika

Miercuri, 9 mai, la Berestroika, in Aleea Cauzasi, la numarul 57, pe un ecran imens, instalat pe terasa restaurantului, iubitorii fotbalului pot urmari Finala Europa League. Finala dintre Athletic Bilbao si Atletico Madrid care se va juca pe National Arena din Bucuresti, incepand cu ora 21.45, se va vedea in direct si pe terasa Berestroika unde berea homemade si mancarea buna vor da savoare serii.

Lansata ca o revolta impotriva berii obisnuite, Berestroika este un loc unde te cucereste berea buna, naturala, fabricata in locatie dupa retete originale si mancarurile gustoase, preparate traditional. Incepand cu aceasta primavara Berestroika vine cu un nou meniu si cu seri de distractie garantate. Intrarea la meci este gratuita.

Ecrane uriase in Piata Constitutiei si Piata George Enescu

Fanii care nu au cumparat bilete vor putea urmari meciul pe niste ecrane imense in Piata Constitutiei si in Piata George Enescu. Piata George Enescu este destinata suporterilor echipei Atletico Madrid, iar Piata Constitutiei este pentru suporterii echipei Athletic Bilbao.

Ecranele gigant vor incepe transmisiunea in direct de la ora 20.00, iar inainte de eveniment fanii vor putea urmari concerte. Tot in aceste zone, suporterii vor putea vizita standuri gastronomice cu mancare traditionala romaneasca.

Alte ecrane vor fi amplasate in parcurile Drumul Taberei, Crangasi si Tineretului.

Finala Europa League in Centrul Vechi al Bucurestiului

In Centrul Vechi al Bucurestiului, steagul Spaniei te intampina la fiecare pas. Totul este pregatit, proviziile au fost facute, mii de litri de bere isi asteapta clientii, iar ospataritele ii invita in local imbracate in tricourile echipelor spaniole. Ca sa nu existe incidente, patronii teraselor au amenajat locuri separate pentru suporterii celor doua echipe.

Managerii barurilor din buricul Bucurestiului anticipeaza un surplus de clienti cu ocazia acestui meci si se pregatesc cu oferte si pachete promotionale. Acestea se adreseaza microbistilor care vor alege sa vizioneze partida de fotbal intr-un pub, alaturi de prieteni, dar si pentru cei care vor veni sa celebreze victoria echipei favorite.

Fire, Oktoberfest, City Grill, Caru’ cu Bere, City Grill Centrul Istoric sau Hanu' Berarilor Casa Soare sunt doar cateva dintre locurile din Centrul Vechi care ii asteapta pe suporterii spanioli cu plasme unde pot urmari meciul, dar si cu multa bere si preparate culinare speciale.

Turul Bucurestiului cu autobuzul

Pe langa barurile din centrul Capitalei, turistii straini vor putea vizita o serie de obiective cu ajutorul autobuzelor "Bucharest City Tour".

Parcul Herastrau, Arcul de Triumf, Ateneul Roman, Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Muzeul de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche sau Teatrul National sunt cateva din atractiile aflate pe traseul autobuzelor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea