De prin lume adunate

#gratis #online #seriale #filme

Unde poti sa vezi seriale online gratis

In ultima vreme serialele reprezinta o noua moda in randul amatorilor de filme. Fie ca urmaresti seriale mai vechi precum Neveste Disperate, Lost sau Sex and The City, fie unele noi, precum True Blood, Spartacus: Blood and Sand sau Dr. House , site-urile de specialitate au o oferta bogata, pentru toate gusturile.

Urmarirea unui serial este de cele mai multe ori o optiune potrivita pentru petrecerea timpului liber acasa. Site-urile cu seriale tv au avantajul ca iti ofera libertatea absoluta. Poti urmari episoadele atunci cand vrei si ai timp. Poti urmari chiar mai multe episoade odata, chiar si un sezon intreg. Astfel, ai sansa de a vedea un serial intr-un timp mai scurt decat daca il urmarsti la televizor, la orele la este programat.

Pe internet exista numeroase site-uri cu filme gratuite, unde poti vedea si unele seriale. Si la noi in tara vei gasi site-uri care iti ofera gratuit seriale in voga.

 

Site-uri romanesti cu seriale gratuite

 

Seriale online.ro este un site care contine filme si seriale gratuite. Filmele de pe acest site sunt impartite pe categorii, astfel ca vei gasi filme de actiune, de animatie, comedie sau romantice. De asemenea vei gasi si filme noi precum Sex and The City 2, The Last Airbender sau Toy Story 3. In materie de seriale vei gasi cam tot ce iti doresti. De la seriale celebre, precum Mad Men, True Blood sau Hannah Montana, pana la unele doar pentru cunoscatori, pe acest site iti vei gasi seriale interesante.

XMedia.co.tv este un site unde vei gasi posturi tv online, filme, filme documentare, videoclipuri, concerte, jocuri si seriale tv. Chiar daca baza de seriale tv nu este foarte mare, aici poti viziona si cateva episoade din seriale romanesti precum Pistruiatul sau Baieti buni. Alte seriale pe care le ve mai gasi pe acest site sunt Californication, Familia Bundy, Pinguinii din Madagascar, Prison Break si The Vampire Diaries.

Filmerx.com este un alt loc online unde vei gasi atat seriale tv cat si filme. In materie de filme, acestea sunt clasificate in functie de gen, de la actiune, animatie, comedie, dragoste, pana la filme documentare sau western. In materie de seriale vei gasi Grey's Anatomy, True Blood, Spartacus , The Good Wife si multe altele.

Blogserialetv.ro este un blog unde vei gasi majoritatea serialelor care ruleaza in prezent atat pe posturile de filme de la noi din tara, cati si din strainatate. Astfel, aici ai ocazia sa vizionezi seriale precum Spartacus, Dr House, Supernatural, True Blood, The Pacific sau Fringe.

Seriale gratis mai poti urmari si pe urmatoarele site-uri: starmaxmovie.com, serialepe.net, filmesubtitrate.info, filmeseriale.com si vplay.ro. Pe aceste site-uri vei gasi cam orice serial iti doresti, subtitrat in limba romana. Serialele sunt gratuite, insa unele site-uri iti vor cere sa te inregistrezi sau sa te abonezi la un newsletter.

 

Site-uri straine cu seriale gratuite

 

Daca site-urile romanesti iti prezinta versiunea in limba romana a unor seriale de succes, siteurile straine sunt cu un pas inaintea lor. Adica aici ai ocazia sa vezi cam toate serialele, integral, cu toate sezoanele. Oferta este foarte mare si vei gasi atat seriale noi cat si seriale vechi. Daca iti era dor de seriale precum Beverly Hills sau Neveste Disperate, acum ai ocazia sa le urmaresti inca o data, de la capat.

Site-uri unde vei gasi serialele in voga sau mai vechi sunt free-tv-video-online.info, watch-series.com, alluc.org, sidereel.com, one-tv.net sau cucirca.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea