De prin lume adunate

#darts #cluburi darts #hobby #darts bucuresti

Unde poti sa joci darts in Bucuresti

Daca in urma cu un deceniu majoritatea romanilor nu auzise de "darts", iata ca popularul sport practicat in pub-urile din Regatul Unit a devenit mai mult decat un hobby si la noi in tara. Exista chiar si Federatia Nationala de Darts, care organizeaza concursuri cu premii pentru sportivii pasionati de acest joc minunat. Daca si tu doresti sa iti exersezi talentul in aruncarea sagetilor la tinta, iti prezentam cateva locuri din Bucuresti unde poti sa o faci.


Club Texas

Clubul din Regie (Splaiul Independentei nr.290) este unul din cele mai mari cluburi de biliard si bowling din Bucuresti. Aici, amatorii de darts pot incinge partide de darts ca intre prieteni la pretul de 1 leu fisa pentru un singur joc.


Dubliner

Este un pub cu specific irlandez unde te poti relaxa la o bere cu prietenii in timp ce urmaresti un meci de fotbal. Barul se afla in Piata Victoriei, pe Bd. Nicolae Titulescu nr. 18. Ca orice pub care se respecta, The Dubliner ofera mai multe tinte unde iti poti exersa abilitatile la darts.


Whispers

Pub-ul din strada Ion Brezoianu nr. 4 este un bar cu specific englezesc, fiind primul de acest gen deschis in Bucuresti. Aici ai la dispozitie boarduri profesionale Harrows si un stand cu sageti ale aceleasi marci, pentru ca tu sa ai toate conditiile unui jucator profesionist. Tot aici poti urmari diverse meciuri de fotbal, in special cele din "Premier League".


Regina Club

Regina Club este situat intr-un cartier bun al Bucurestiului, pe strada Dr. Sarii nr. 33, la numai doi pasi de Hotel Marriot si Palatul Cotroceni. Locatia iti ofera intr-un singur loc pub, cafe-lounge si terasa. Pe langa muzica, bere si evenimentele sportive pe care le poti urmari, aici ai ocazia sa joci Darts gratuit. Clubul pune la dispozitia amatorilor tabla pentru scor, tinta profesionala si sagetile.


Tati Bar

Tati Bar este un barulet mic si cochet "in care daca ai intrat o data, sigur te mai intorci". Aici poti practica acest sport la cotele cele mai inalte, caci organizatorii pun la dispozitia clientilor un stand cu sageti si accesorii marcile Harrows, Unicorn si Nodor. Incepand din 2009, aici isi desfasoara activitatea si Clubul Sportiv "Tati Bar", unde te poti inscrie si tu ca membru. Clubul este situat pe strada Ion Maiorescu nr. 42.

Sursa ffoto: republiquecricket.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea