De prin lume adunate

#cazare la cort #camping cort #campare cort #camping in romania

Unde poti merge in camping

O "evadare" la munte sau la mare este intotdeauna binevenita. Acasa.ro iti ofera o alternativa la cazarea traditonala de la hotel sau pensiune: cortul. Daca esti spiritul aventurier sau vrei sa experimentezi pentru prima data cum este sa dormi sub cerul liber, cazarea la cort este cea mai buna decizie pe care o puteai lua. Iata cateva locuri unde poti merge in camping.

Camping Stana de Vale, judetul Mures

Acest camping este situat chiar in mijlocul padurii, pe malul parului Sebes, la 1,5 kilometri de zona centrala de agrement a statiunii Sovata. Aici ai la dispozitie 55 de casute din lemn, locuri pentru cort si rulota. Parcarea masinii costa 6 lei pe zi (11 iulie-20 august), iar cazarea in cort este de 10 lei pe zi de persoana.

Camping Eldorado, judetul Cluj

"Eldorado" se afla in localitatea Gilau, la 15 km de Cluj Napoca, spre Oradea. Campingul are o suprafata generoasa de 3,2 hectare, intr-un cadru natural minunat, la poalele Muntilor Gilau. Anul trecut tarifele de cazare pentru un copil erau de 6 lei, iar un adult platea 16 lei.

Camping Aurel Vlaicu, judetul Hunedoara

Este un camping micut, intim, care beneficiaza de o piscina, iar majoritatea turistilor care vin aici sunt straini. Exista dusuri, toalete separate (femei si barbati), precum si un loc de servit masa. Campingul este situat pe DN7, pe drumul dintre Sebes si Orastie. Adultii platesc 20 de lei de persoana, in timp ce cazare pentru un copil costa 9 lei pe zi. Parcarea mai costa 4,5 lei pe zi.

Camping Zodiac, statiunea Jupiter, Constanta

Campingul Zodiac este situat intre Jupiter si Neptun si beneficiaza de toalete si dusuri cu apa calda, internet wireless, gratar amenajat, lavoar bucatarie, piscina si loc de joaca. Pana pe 24 iulie, tariful de cazare pentru un adult este de 24 de lei pe zi, apoi creste la 28 de lei pana pe 21 august.

Camping GPM, statiunea Mamaia, judetul Constanta

Campingul GPM este situat in zona de nord a statiunii Mamaia si dispune, printre altele, de plaja privata si internet wireless. Tariful pentru un adult cazat la cort in aceasta perioada (28 iunie-25 august).

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea