De prin lume adunate

#mancat in oras #oras #unde mancam #bucuresti

Unde poti manca in pauza de pranz, in Bucuresti

 

Nu ai pachet la tine si vrei sa mai schimbi peisajul? Variante sunt multe, insa ce ai spune sa incerci niste preparate gustoase si sanatoase in locul celor de tip fast-food?

Solt Dining din Hotelul Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca devine restaurantul preferat pentru pranzul de business din zona cea mai activa a Capitalei. Meniul, concentrat pe o abordare contemporana a unor preparate traditionale, cu ingrediente locale, proaspete, si-a cucerit clientii respectand promisiunea unui pranz servit in maximum o ora. Preparatul vedeta: supa de dovleac cu crutoane din branza de Horezu.

Restaurantul Solt Dining de la parterul celui mai nou hotel din zona de business a Capitalei – Courtyard Bucharest Floreasca – a devenit, in trei luni de la deschidere, o alegere fireasca pentru cei care lucreaza aici. Clientii sunt cel mai adesea angajati in corporatiile din zona, dar si antreprenori, freelanceri si oaspeti ai hotelului care prefera Solt Dining pentru atmosfera relaxata si meniul care surprinde cu abordarea inedita a unor preparate traditionale.

"Pauza de pranz a corporatiilor este, in general, motivul forfotei din jurul zonelor de fast food. Solt Dining vine cu o propunere de pranz care, pe langa proximitatea locului, atrage vecinii cu un meniu sanatos si rapid de servit. Am creat un meniu care se improspateaza saptamanal, cu 2 si 3 variante de preparate. Meniul este special conceput pentru ca orice combinatie sa poata fi servita si savurata in cel mult o ora, asigurand oaspetilor nostri preparate sanatoase, pregatite rapid, cu ingrediente proaspete", a declarat Ioana Bosinceanu, director de sales and marketing Courtyard Bucharest Floreasca.

Cu o capacitate de 84 de persoane, restaurantul ofera servicii complete – mic dejun, pranz si cina – intr-o maniera flexibila, adaptata nevoilor clientului modern, care se opreste la Solt Dining atat in interes de afaceri, cat si personal. Oferta de Business lunch are un pret fix de 50 lei, iar o cina à la carte se situeaza la o medie de 80-100 lei.

"Fata de prima varianta de meniu, farfuriile au chiar mai multa culoare care se imbina apetisant cu noi combinatii de gusturi. Supa de dovleac si crutoane din branza de Horezu ramane vedeta unui inceput de pranz, iar muschiul de vita este foarte apreciat si solicitat ca fel principal", a mai precizat Ioana Bosinceanu.

Printre preparatele – vedeta se mai numara tartarul de vita, muschiuletul de porc Mangalita, pieptul de pui cu risotto si dovleac caramelizat. Meniul de primavara aduce si mai multe ingrediente proaspete continuand abordarea in stil propriu a unor preparate traditionale cu care chef Alin Berba a obisnuit clientii Solt Dining.

"Avand in vedere tendinta ce caracterizeaza meniul din restaurantul Solt, pe parcursul anului vor mai fi inca doua schimbari de meniu astfel incat sa putem surprinde oaspetii cu preparate de sezon si sa folosim la maximum toate ingredientele specifice lunilor urmatoare. De asemenea, tinem cont si de evenimentele ce vor urma, inclusiv Campionatul European de Fotbal si gandim deja variante care sa-i faca pe oaspeti sa ramana in atmosfera campionatului, dar si sa guste din specificul romanesc si din ospitalitatea ce ne caracterizeaza", a mai precizat Ioana Bosinceanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea