De prin lume adunate

#breakdance #unde iesim #hobby #dansuri #cursuri breakdance

Unde poti invata breakdance

Iti plac echipele de dansatori de breakdance? I-ai admirat pe castigatorii primei editii a concursului "Romania danseaza", baietii din trupa "Freakquency"? Ei bine, daca si tu iti doresti sa dansezi ca ei, ai la dispozitie mai multe cluburi unde poti invata tainele acestui dans minunat. Iata unde poti deprinde arta breakdance-ului!


Timisoara - Urban Art Studio

In cadrul acestui studio se predau cursuri de Hip Hop Dance care inseamna B-Boying (Breakdance), Popping si New Style. Exista trei categorii de lectii de dans predate. Categoria 1-breakdance, popping si locking; Categoria 2-street dance choreography – basic hiphop dance, basic house dance, basic New Style, Basic choreohraphy; Categoria 3-dans contemporan, baza in balet si baza in dans contemporan. Se aloca 2 cursuri (2 ore/curs) pe saptamana pentru fiecare categorie. Locatia se afla in strada Aries la nr. 19, iar pretul este de 50 de lei pe luna.


Brasov - New School & Old School

Daca ai inclinatie spre acest tip de dans, iti poti perfectiona tehnica de la Old School catre New School. In cadrul clubului se predau si alte stiluri de dans, popping, locking, streetdance etc.

"New School & Old School" se lauda cu "una din cele mai bune sali de dans din Brasov, amplasata intr-o zona centrala, dotata cu oglinzi, parchet laminat, baie, vestiar, sistem de boxe surround, parcare, toate acestea pentru a desfasura un curs de calitate". Pretul a patru sedinte pe luna este de 40 de lei, iar pentru opt sedinte, platesti 60 de lei.


Bucuresti - Dance Prestige Studio

Cursurile organizate aici sunt adresate in special celor ce simt ca vor sa danseze, insa nu stiu reteta. Din echipa de instructori ai scolii face parte si Adrian Ionita, adica China din trupa "Freakquency", recenta castigatoare a concursului "Romania danseaza".

Exista 4 tipuri de abonamente, iar preturile pentru o luna variaza intre 70 si 200 de lei. Sala se afla in zona Pietei Universitatii, pe strada Selimbar nr.1.


Craiova - Clubul FreshBboyz

"FreshBboyz" este un club de breakdanceri, destinat incepatorilor si celor de nivel mediu. Cursurile au loc sambata si duminca intre orele 13:00-15:00 la Scoala Numarul 21, zona Rovine-Calea Bucuresti.

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea