De prin lume adunate

#sport #yoga #hobby #cursuri yoga # yoga romania

Unde poti face cursuri de yoga in Romania

Yoga a devenit in ultimii ani extrem de populara in Romania. Desi multi romani privesc yoga mai degraba ca o manifestare ciudata, de tip sectant, peste hotare practicarea de yoga are alte conotatii.

Yoga pastreaza echilibrul dintre corp si spirit. Exercitiile te ajuta sa scapi de stres, sa ai un tonus pozitiv si sa iti imbunatatesti flexibilitatea corpului si, in unele cazuri, sa tratezi unele afectiuni.

Iata cateva dintre locurile unde poti practica yoga in Romania!


Cursuri de yoga in tara

Asociatia Sahaja Yoga-Romania te invita sa iei contactul cu yoga prin intermediul centrelor sale din Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Campina, Cernavoda, Chiurus (langa Covasna), Cluj-Napoca, Craiova, Campulung-Moldovenesc, Dej, Deva, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Lugoj, Magurele, Medgidia, Miercurea-Ciuc etc. Cursurile de initiere sunt gratuite.

In Brasov, Centrul de Meditatie si Yoga - Kamaala ofera lectii de hridaya yoga (yoga Inimii Spirituale). Lectiile se tin la sala din strada 13 decembrie, nr. 94, etaj 2, camera 20. Cursantii sunt sfatuiti sa vina cu o patura sau un izopren pe care sa-si execute exercitiile, sa fie echipati lejer si sa aiba asupra lor un caiet pentru notite.

Timisorenii pot apela la cursurile organizate de Scoala de Yoga Prakriti. Pretul unei sedinte este de 20-30 de lei. Se poate opta si pentru abonamente ale caror preturi pornesc de la 60 de lei (4 sedinte) si pot ajunge la 1.400 lei (12 cursuri pe luna). Cursurile sunt gazduite in patru sali: May Residence (str. Etolia, nr. 8, Dumbravita), Sala Noastra (Bd. Eroilor, nr. 42), Doremi pentru copii (Str. Pestalozzi, nr. 12, ap. 1), Sala Magnum (Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 3, et. 2).


Cursuri de yoga in Bucuresti

Daca te afli in Capitala, ai la dispozitie mai multe locuri unde poti practica yoga:

- Grupul national de studiu si practica yoga (GNPY), Sala de Balet a fostului Teatru Rapsodia Romana (str. Blanari, nr. 21, et. 2). O luna de curs costa 40 de lei (pensionari, elevi, studenti si someri), respectiv 60 lei (salariati).
- Hatha Yoga la Eden Spa Grand Gitel Continental (Calea Victoriei, nr. 56). Pretul unui modul de 30 de sedinte este de 1.050 lei.
- Asociatia Vivens, Liceul de coregrafie F. Capsali (str. Capitan Preotescu, nr. 9, sector 4). Pretul unei sedinte este de 60 de lei, iar abonamentele lunare pornesc de la 50 de lei.

Sursa foto: brainbugbarn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea