De prin lume adunate

#dansuri latino #salsa #cursuri de dans

Unde poti urma cursuri de salsa

Dansul fermecator si plin de pasiune numit salsa este o ispita pentru tot mai multi romani dornici sa invete cum sa isi miste trupul pe ringul de dans. Profesionistii au dat curs acestei dorinte a publicului larg si au organizat cursuri in marile orase ale tarii, la care poti lua chiar si tu parte daca te atrage ideea. Iata unde poti sa urmezi cursuri de salsa, in orasul tau.


Bucuresti

"Wilmark Dance Academy"

"Micutul Will", asa cum este alintat de Stefan Banica, ofera cursuri de dans latino, printre care si salsa, prin intermediul scolii sale. Daca si tu vrei sa inveti acest dans electrizant, vino la "Wilmark Dance Academy", de luni pana vineri, pe strada Justitiei, la numarul 54 (zona 11 iunie). Programul orelor de salsa este diferentiat in functie de nivelul la care se incadreaza cursantii.

"Salsa Factory"

O alta scoala de dans latino, "Salsa Factory" ofera cursuri de salsa tuturor celor care vor sa "plece acasa plini de energie, dar si cu noi prieteni in lista de Facebook". Cursurile de salsa au loc in doua locatii, complexul T-Center (strada Lanariei, nr. 95, zona Tineretului, etaj 1) si Salsa for You Universitate (bulevardul Nicolae Balcescu, nr.3, vizavi de hotelul Intercontinental).


Ploiesti

"Salsa Cubana Dance School"

Daca esti din Ploiesti, ai la dispozitie aceasta scoala infiintata in anul 2005. Potrivit descrierii de pe site-ul oficial, "este prima scoala de dansuri latino care ofera cursuri de salsa traditionala cubaneza.

"Salsa Cubana Dance School" isi propune ca prin cursurile sale sa promoveze in Romania dansurile si cultura Afro cubaneza, care a ajuns in majoritatea tarilor la stadiul de fenomen social. Cursurile dureaza o ora si un sfert si se tin in fiecare zi de joi si vineri, la CSM Ploiesti, pe strada Milcov, nr 1, la sala Doroftei.


Cluj

"Fiesta cubana"

Terapia prin dans poate fi un bun remediu pentru a mai scapa de stresul acumulat in timpul zilei, asa ca vino aici sa-ti faci noi prieteni si sa-ti imbunatatesti stilul de dans. Cursurile se deruleaza in fiecare luni si miercuri la Cercul Militar din strada Piata Avram Iancu, numerele 1-3.

Sursa foto: akhtarsaiyed.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea