De prin lume adunate

#stranduri bucuresti # alune de padure #pescuit #piscina #gratar

Unde ne racorim vara in Bucuresti

In zilele caniculare de vara, petrece cateva momente placute la strand, la piscina sau la pescuit. in jurul bucurestiului se gasesc si numeroase paduri si lacuri unde poti iesi la iarba verde alaturi de prieteni. Nu uita sa iti iei la tine si costumul de baie pentru o sesiune de bronzat si balaceala.
 

La strand


In zilele toride de vara ce poate fi mai bine decat sa stai cu burta la soare, sa inoti sau sa te distrezi la o bere cu amicii? Strandurile din capitala s-au gandit la tine si pe langa bazinele de inot, iti ofera numeroase facilitati: plaje fine cu nisip, sezlonguri, umbrelute din stuf, dar si terenuri de fotbal si tenis, pentru spiritele mai zbuciumate. Cateva dintre strandurile din capitala sunt deschise non-stop, astfel ca in noptile caniculare de vara poti face o baie racoritoare.

In Bucuresti poti merge la strandurile Ciurel, Berceni, Drumul Taberei, Titan, Tei, Uverturii, Vacaresti sau la Water Park. Multe dintre aceste stranduri dispun de terase si restaurante si numeroase zone de agrement si relaxare.
 

La piscina


Daca in aceasta vara nu ti-ai programat niciun concediu la mare, te poti bucura de beneficiile apei chiar in Bucuresti. In capitala sunt deschise numeroase centre care dispun si de piscine. Atmosfera este relaxanta, de vacanta, iar serviciile pe masura. Multe piscine iti vor oferi mancare si bautura la sezlong, muzica asigurata de DJ cunoscuti si acces gratuit la sauna sau jacuzzi.

In Bucuresti poti merge la Bery Fitness Spa, Complex Club Floreasca, Bamboo Sporting Club, Crowne Plaza Health Club, piscina Hotelului Intercontinental, Complexul Lia Manoli sau IDM Club. Piscinele au dotari moderne, sutn curate si deschise pana la lasarea serii.
 

La padure


In weekendurile caniculare de vara uita de orasul incins si petrece cateva momente de relaxare in padurile din jurul Bucurestiului. Capitala este inconjurata de o salba de paduri si lacuri, unde poti merge la gratar cu prietenii, poti practica numeroase sporturi sau unde te poti relaxa. Poti astfel sa mergi la Padurea Comana, o rezervatie unica in Europa. Acest parc este considera a doua delta a Romaniei. Aici poti face plimbari cu barca, sau poti face un gratar in zonele special amenajate.

Padurea Baneasa este situata la 10 kilometri de Bucuresti. Aici te poti relaxa la un gratar, sau poti lua masa la numeroasele restaurante amenajate in padure. In padurea Pustnicu vei gasi un complex turistic cu restaurant si terasa pe malul lacului precum si un debarcader de unde se poate merge intr-o plimbare cu barca pe malul lacului. In padurea Bragadiru sunt amenajete locuri speciale pentru gratar, terenuri de fotbal si de tenis si locuri de joaca pentru copii.
 

La pescuit


Pescuitul este unul dintre hobby-urile cele mai relaxante si practicate. Fie ca vrei sa iti impresionezi prietenii cu capturile tale fenomenale sau fie ca vrei sa petreci o zi linistita, in natura, departe de zgomotul si agitatia Bucurestiului, poti alege sa te relaxezi pe malul uneia din baltile din jurul capitalei.

In majoritatea localitatilor din jurul Bucurestiului sunt amenajte balti pentru pescuit , destinate atat pescarilor amatori cat si celor profesionisti. De la Domnesti la Moara Vlasiei , Cernica, Afumati, Peris sau Tancabesti , exista cate un loc pentru gusturile celor mai pretentiosi pescari. In plus, la multe dintre aceste balti s-au amenajat centre de agrement, moteluri, terase si restaurante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea