De prin lume adunate

#restaurant #pastrama de oaie #pastrama cu mamaliga

Unde mancam pastrama in Bucuresti

Pastrama frageda de berbecut, stropita cu vin rosu de casa, este deliciul oricarui gurmand. In zilele racoroase de toamna, o mancare consistenta, cu aroma si gust speciale, te va face sa te simti ca in vacanta.



Daca vrei sa gusti o pastrama delicioasa, incearca cateva dintre restaurantele cu specific romanesc din capitala. In meniu vei gasi pastrama de oaie, porc sau berbecut.


Pastrama de berbecut la restaurantul Nicoresti


Nicoresti este un restaurant cu specific romanesc unde vei gasi preparatate traditionale. Mititei, carnati Plescoi sau sarmalute cu carnaciori sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le poti incerca la Nicoresti. Din meniu nu lipseste pastrama de berbecut la gratar

Restaurantul este potrivit pentru petrecerile cu lautari, alaturi de prieteni si familie. Restaurantul Nicoresti se afla pe strada Toamnei, la numarul 13. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.211.24.80.


pastrama de oaie cu mamaliguta la restaurantul Vatra


Restaurantul Vatra este un restaurant cu specific romanesc, cu decoratiuni specifice Transilvaniei si cu muzica populara. Restaurantul este frecventat in special de straini, dornici de mancare romaneasca . Meniul este bogat si cuprinde feluri traditionale: ciorbe, gustari calde si reci, preparate la ceaun si la gratar, salate si deserturi.

Din meniu nu lipseste pastrama de oaie servita cu mamaliguta si vin rosu. Restaurantul se afla pe strada Brezoianu , la numarul 23, in zona parcului Cismigiu. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.315.83.75.


Pastrama frageda de berbecut la Casa Romaneasca


Restaurantul Casa Romaneasca este situat in apropiere de aeroportul Otopeni si te asteapta zilnic cu cel mai bun specific de bucatarie romaneasca, cu o gama larga de produse culinare alese din toata tara si pregatite in casa. Restaurantul te imbie cu decorurile rustice si acordurile tarafului, care te vor face sa te simti ca la bunici.

In meniul acestui restaurant vei gasi gustari, ciorbe, peste, preparate de casa, preparate la gratar, salate si deserturi delicioase. Tot aici ai ocazia sa gusti din preparatele din pui si scaricica facute la jar din lemn de tei.

Pentru iubitorii de pastrama, restaurantul a pregatit in meniu pastrama frageda din pulpa de berbecut facuta in casa, care merge de minune cu un vin rosu.

Restaurantul Casa Romaneasca se afla in Otopeni, pe Calea Bucurestilor, la numarul 285. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.350.15.10.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea