De prin lume adunate

#inghetata #desert #inghetata bucuresti #inghetata italiana

Unde mancam inghetata in Bucuresti

In sezonul estival, ingehtata este desertul la mare cautare atat de catre adulti, cat si de catre copii. Combinatiile inedite, gustul dulce si racoritor sunt doar cateva dintre atuurile unei inghetate bune. Pe langa inghetata pe care o putem cumpara de la magazin, in bucuresti exista si cateva magazine unde vei gasi ingehtata speciala, realizata dupare retete stravechi. La Venchi vei descoperi aromele italiene de alune de padure sau menta iar la Haagen Dazs vei fi surprins de aromele fructate.
 

Inghetata de scortisora la Venchi


Ciocolateria Vinchi est un magazin mic si cochet pe Victoriei. Aici vei gasi peste 50 de sortimente de inghetata si ciocolata. La Venchi poti incerca nuga cu alune de padure, crema de alune de padur, portocalele invelite in ciocolata. Mai poti gasi castane glasate, ciocolata calda, trabucuri de ciocolata si multe alte bunatati din ciocolata.

Produsele sunt aduse din Italia, realizate dupa vechi retete traditionale. Pentru cadouri inedite pentru cei dragi poti incerca tartufi, nougatine, fructe trase in ciocolata, caviar de ciocolata, ciocolata neagra din Ecuador, boabe de ciocolata, truffe si parline.

La Vechi vei gasi numeroase sortimente de inghetata pe baza de lapte, ciocolata sau fructe. Ai de ales intre inghetata cu portocale, cafea, nuca de cocos, iaurt de fructe, malaga, marron glace, mascarpone, nocciola, fistic, cassata, tiramisu, crema de vanilie, zabaglione, meringue, panna cotta , menta, torrone, iaurt, scortisoara&ghimbir, banane, smochine, mango sau curmale.

Ciocolateria Venchi se afla pe Calea Victoriei, la numarul 214.
 

Inghetata Haagen Dazs in mall Baneasa


In Baneasa Shopping City s-a deschis o gelaterie cu inghetata Haagen-Dazs, una dintre cele mai apreciate inghetate din vestul Europei. Pe langa inghetata, la Haagen-Dazs mai gasesti cafea, produse de patiserie si dulciuri. La Haagen Dazs poti gusta din sorbeturile de mango, zmeura, lamaie, inghetata cu nuci macadamia, dulce de leche, cafea, ciocolata, vanilie si multe alte combinatii delicioase.

Gelateria Haagen Dazs se gaseste la Baneasa Shopping City, la parter.
 

inghetata italiana in Centrul Vechi


Dupa o plimbare prin Centrul Vechi al capitalei te poti rasfata cu o inghetata italiana de la Clate. clate este un loc unde poti manca si clatite cu diverse umpluturi , inclusiv cu inghetata. La capitolul preparate, Clate se mai lauda si cu waffles cu diverse siropuri si topping-uri, inghetata si alte tipuri de desert.

Clatitele sunt cu multe arome si umpluturi, de la dulceata la creme de ciocolata, caramel, nuca si altele. In casa dulciurilor poti sa bei si un ceai bun in multiple variante de gusturi si combinatii. Din meniu nu lipsesc racoritoarele, cafelele, berea sau rappe-ul de la Clatte. Clate e un loc foarte simpatic unde poti sa iei o gustare dulce sau unde poti sa stai in liniste la un ceai, o cafea.

Clate se afla pe strada Smardan, la numarul 30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea