De prin lume adunate

#ciocolaterie #mic dejun #cafenele bucuresti

Unde luam micul dejun in Bucuresti

Omlete delicioase, briose cu ciocolata, unt si dulceata, cafea fierbinte si ciocolata calda sunt ingredientele unui mic dejun perfect. In Bucuresti exista cateva cafenele si bistrouri care te astapta cu preparate delicioase pentru cea mai importanta masa a zilei.



Simbio Coffee


Simbio este o cafea micuta din Centrul Vechi al Bucurestiului, unde poti savura micul dejun chiar si la ora 19.00. Este un loc placut si cochet, ideal pentru un mic dejun tarziu, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend. La Simbio in fiecare zi miroase a paine proaspat scoasa din cuptor, a clatite pufoase cu banane sau a briose cu ciocolata.

Pentru un mic dejun delicios, la Simbio poti alege omlete delicioase, clatite cu banane, unt si sirop de arta sau diverse preparate pe baza de ou. In meniu vei gasi si diverse sortimente de sandwich-uri, salate, deserturi aromate, cafea si ceai. Tot in meniu vei gasi si bauturi racoritoare, bere, cocktail-uri,

Simbio Coffee se afla pe strada Selari, la numarul 18. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.310.27.00.


Chocolat


La Chocolat gasesti cam tot ce vrei pentru mic-dejun, brunch, pranz sau cina, dar si pentru ocazii speciale. Chocolat se declara singurul loc din Bucuresti unde regasiti savoarea si gustul inimitabil al painii frantuzesti si al produselor de cofetarie si patiserie preparate cu ingrediente 100% naturale.

Daca ai chef de un mic dejun decadent, care sa te transpuna in cafenelele cochete de la Paris, Chocolat este o alegere potrivita. In meniu vei gasi specialitati de panificatie, produse de patiserie, sandwich-uri, salate, tarte dulci si sarate, prajituri, checuri si numeroase alte bunatati pentru un mic dejun perfect.

Chocolat se afla pe Calea Victoriei, la numarul 12. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.314.92.45.


Violeta's Vintage Kitchen


Violeta's Vintage Kitchen este un mic restaurant cochet, pe stilul bistrourilor frantuzesti, cu mancare sanatoasa, preparata ca la bunica, cu ingrediente naturale si ecologice. La Violeta vei gasi mancaruri proaspete, preparate natural cu mijloace artizanale, fara conservanti si prafuri magice.

Micul dejun la Violeta este compus din oua, branzeturi, masline, bruschette, friganele, clatite, dulceturi de casa, paine de casa cu unt sau cu miere si unt, lapte de tara cu miere, vanilie sau scortisoara, ciocolata calda si ceai.

Violeta’s Vintage Kitchen se afla pe strada Batistei, la numarul 23. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.310.06.81.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea