De prin lume adunate

#sport #hobby #cursuri #inot #cursuri inot

Unde putem urma cursuri de inot

Inotul continua sa fie o enigma pentru multi dintre noi. Pentru cei care vor sa deprinda tainele inotului, dar si pentru persoanele care vor sa se perfectioneze in acest sport, exista cluburi care organizeaza cursuri specializate.


Cursuri de inot in tara

Brasovenii pot urma cursuri de inot la Clubul Sportiv Luna. Aici se organizeaza atat cursuri de initiere pentru copii si adulti, cat si cursuri destinate celor care vor sa faca inot de performanta. Cursurile au loc in Paradisul Subacvatic (Bd. Grivita, 2F-2G) si in Complexul Agrement Tampa (Aleea Brediceanu Tiberiu, Centrul Vechi). Pentru lectiile individuale se percepe un tarif de 60 de lei/lectie. In cazul grupurile organizate, clubul ofera un pachet de opt lectii la pretul de 350 lei.

Cursuri de inot se organizeaza si la Cluj-Napoca, in incinta Complexului de Natatie "Universitas", situat in Parcul Sportiv "Iuliu Hatieganu". Un curs de initiere inot de 10 ore costa, in functie de varsta, intre 120 si 200 de lei.

Cei care ajung la Iasi se pot inscrie la cursurile de inot organizate la piscina acoperita din interiorul centrului Unirea Spa (str. Piata Unirii, nr. 5).


Cursuri de inot in Bucuresti

In cazul in care locuiesti in Bucuresti, ai la dispozitie mai multe locuri unde poti deprinde tainele inotului. Prima noastra recomandare este Clubul Miramar din Bd. Chisinau, nr. 6-8.

Pe langa cursurile de inot, clubul ofera clientilor accesul la sala de fitness, dar si o serie de servicii de infrumusetare, intretinere si recuperare. Un abonament de opt sedinte de inot costa 280 de lei.

Cursuri de inot se organizeaza si la IDM Club (Splaiul Independentei 319B), tariful perceput fiind de 12 lei/ora. Clubul Sportiv Delfinul organizeaza la randul sau cursuri atat pentru copiii, cat si pentru adulti.

Pretul unei sedinte individuale pentru un copil este de 50 de lei, in timp ce tariful perceput unui adult creste cu 10 lei. Lectiile de inot se desfasoara in bazinul din Sos. Iancului, nr. 128 A.

Sursa foto: inot-sport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea