De prin lume adunate

#hobby #club #bowling #timp liber #joc #distractie #bucuresti #sport #indoor #outdoor

Unde jucam bowling in Bucuresti

Muzica, distractie, pantofi speciali si multa veselie sunt doar cateva dintre ingredientele unei seri petrecute pe pista de bowling . Nu ai nevoie de echipament special si nici de o pregatire ca pentru un maraton. Tot ce iti trebuie este un gram de noroc si popicele vor cadea ca secerate.

IDM Club

Centrul de Cosmic Bowling al IDM Club dispune de 14 piste de bowling Brunswick. Taxa pentru a deveni membru al clubului de bowling este de 100 lei si este valabil un an.

Cardul de membru al clubului se obtine printr-o cerere, la receptia clubului. In cazul pierderii cardului, se poate elibera un duplicat contra sumei de 50 lei. Tariful pentru o ora de bowling la IDM club difera in functie de intervalul orar. Astfel intre orele 9-13, tariful este de 33 de lei, intre 13-18, 44 de lei si intre 18 – 05 de 66 de lei.

Pe langa bowling, in IDM Club mai poti juca si darts, tenis de masa, biliard si scnooker si are si un bazin de inot. In club este amenajat si un loc de joaca pentru copii, un bar si un restaurant.

Clubul IDM se afla situat pe Splaiul Independentei, la numarul 39B, in campusul studentesc Regie. Programul clubului de bowling este de luni pana duminica, intre orele 9.00 - 05.00.

Rock & Roll Bowling

Rock & Roll Bowling este dotat cu 11 piste de bowling, din material sintetic si tabele de scor cumputerizate. Echipamentul modern este oferit de liderul in materie de materiale profesioniste pentru bowling, AMF.

Tariful pentru bowling este de 8 lei de luni pana vineri, intre orele 10-19 si de 10 lei intre orele 19-23, iar sambata si duminica 12 (intre 10-19) si 14 lei ( intre 19 - 24). Aceste preturi sunt pentru o persoana, pentru un singur joc. Un joc reprezinta 20 de aruncari cu bila. Elevii si studentii au reducere. De asemenea, grupurile mari beneficiaza de reducere.

In cazul in care nu ai mai jucat niciodata acest joc, sau pur si simplu vrei sa iti imbunatatesti tehnica de joc, la Rock & Roll Bowling ai parte si de un antrenor profesionist de bowling.

La Rock & Roll Bowling vei gasi si un magazin cu accesorii pentru acest joc, un magazin care se lauda ca este singurul de acest gen din Romania. De aici poti achizitiona mingi de bowling, genti, tricouri sau pantofi. Pe langa bowling, in club benefieciezi si de o sala de jocuri electronice si de o cafenea.

Clubul se afla pe Calea Vitan, in Mall Bucuresti, la etajul 2 si este deschis de luni pana duminica intre orele 10.00– 00.00.

Split Club

Clubul Split are o suprafata de 1500 mp si este alcatuit dintr-o zona destinata jocului de bowling dotata cu 8 piste Brunswick, precum si de un bar pe doua nivele. Sala de bowling dispune si de un ecran de dimensiuni mari pe care se pot urmari in direct competitiile sportive majore (campionate de biliard, snooker, footbal sau formula 1).

Tarifele pentru o ora de bowling sunt de 30 de lei, de luni pana joi intre orele 10 - 14, de 40 de lei intre orele 14-18 si de 80 de lei intre orele 18 - 04. In week-end (vineri-duminica) tariful este unic, de 80 lei pentru o ora, de la 10 la 04. Pe o pista de bowling intra maxim sase persoane. De asemenea, poti sa iti faci si un card de membru , care acorda numeroase beneficii.

Clubul este deschis de luni pana joi intre orele 10:00 - 02:00, iar de vineri pana duminica intre 10:00 - 04:00. Split Club se afla in complexul comercial City Mall la etajul 3, pe Soseaua Oltenitei, la numarul 2. Rezervari se pot face la numarul de telefon 031.710.10.04

Club Texas

Clubul Texas dispune de piste de bowling Brunswick. Tarifele pentru o ora de bowling sunt intre 30 si 50 de lei de luni pana joi, iar in week-end (vineri - duminica) intre 45 si 60 de lei. Studentii beneficiaza de tarife speciale. Pe langa bowling, in Texas Club se mai poate juca biliard, snooker, ping-pong sau darts.

Clubul este deshis de luni pana duminica, intre orele 9.00- 05.00. Clubul Texas se afla situat pe Splaiul Independentei, la numarl 290, in complexul studentesc Regie.

Play Planet

Play Planet are in dotare 12 piste de bowling, 26 mese biliard, masa carambol , masa snooker, sala de jocuri video si o pista patinaj 200 m. Sala de bowling se intinde pe o suprafata de 970 mp si este cea mai mare din Romania.

La Play Planet se poate inchiria spatiul pentru organizarea de petreceri private. Pentru inchirierea salii de bowling se acorda o reducere de 30 euro din valoarea tarifului normal. In club este amenajat un loc de joaca pentru copii si un bar. Membrii clubului beneficiaza de o reducere de 2 lei noi pentru un joc de bowling.

Clubul se afla situat in Plaza Romania, la etajul 2, pe bulevardul Timisoara, la numarul 26 si este deschis de luni pana duminica intre orele 10.00 - 00.00.

Funland

Funland dispune de opt piste Brunswick, iluminare UV si ecrane pentru afisajele jocurilor. Pe langa pistele de bowling, la Funland mai poti juca s biliard, snooker si jocuri electronice. In club mai exist si un spatiu de joaca amenajat pentru copii si un bar. Tarifele pentru o ora de bowling sunt cuprinse intre 30 si 81 de lei de luni pana joi, iar in week-end intre 30 si 100 de lei. Clubul se afla situat in complexul comercial Unirea Shopping Center, la etajul 4, aripa Splai.

Cum se joaca bowling

La bowling suprafata de joc este compusa dintr-un culoar si un canal. Daca bila se apropie de margine ea va cadea in canal si va trece pe langa popice fara sa le loveasca. In jocul de bowling nu este permisa incaltamintea obisnuita deoarece poate dauna suprafetei de joc.

Un joc este realizat din 10 ferestre iar fiecare fereastra reprezinta un turn si in fiecare turn jucatorul are voie sa arunce bila de 2 ori. Daca jucatorul darama toate popicele din prima se numeste strike. Daca nu a reusit din prima se mai incearca inca o lovitura. Daca jucatorul darama bilele ramase din a doua incercare se numeste spare. Daca nu, se numeste open frame.

Lovitura strike este marcata cu X pe tabela de scor si jucatorul va obtine 10 puncte plus un bonus in functie de numarul de popice daramate la urmatoarea aruncare. Punctajul maxim care se poate obtine la o runda este de 20 de puncte. Un jucator poate obtine scorul maxim de 300, cunoscut ca scorul perfect. Acest scor reprezinta 12 strike-uri consecutive, adica un total de 120 de popice daramate.

Mai citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea