De prin lume adunate

#spectacole #weekend #teatru #expozitie #propuneri

Unde iesim in weekend

Nu stii ce sa faci in weekend? Ti-am pregatit o lista cu activitati de care te poti bucura in acest final de saptamana si care sunt menite sa te scoata din casa. Recomandarile sunt dintre cele mai variate: de la targuri de sezon la spectacole si expozitii. 

Daca ajungi in Sibiu, poti vizita Targul ArtBouTique. Pana pe 9 decembrie, la Galeria Habitus din Piata Mica vor fi expuse numeroase produse realizate manual: haine, bijuterii, accesorii, ceramica pictata, sticla pictata, lumanari parfumate, agende, jurnale, felicitari, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice home made, produse bio, articole pentru copii. Tot aici vei fi rasfatat de organizatori cu produse culinare de sezon.

Teatrul National Cluj te invita sambata, 8 decembrie, intre orele 18.00 - 1.00, la "Noaptea Portilor Deschise". Intrarea este libera, iar pe agenda manifestarilor figureaza concerte, spectacole, recitaluri, workshop-uri si o expozitie de caricaturi.
 

Evenimente in Capitala

O incursiune in Centrul Capitalei te va aduce mai aproape de magia sarbatorilor de iarna. Vei descoperi impunatorul brad de 17 metri din Piata Universitatii, impodobit cu numeroase luminite. Pentru prima oara, in spatiul amenajat deasupra parcarii subterane din zona statuilor vei descoperi Targul de Craciun Bucharest Christmas Market. Aici poti cumpara de la preparate traditionale, gogosi, vin fiert pana la imbracaminte, jucarii, icoane sau gablonturi.

Vineri, la ora 18.00, are loc la Galeria Galateea vernisajul expozitiei de ceramica "Imaginarium" semnata Bianca Boeroiu.

Tot vineri, insa de la ora 19.00, isi deschide incinta galeriei Galateca expozitia "Povesti in imagini, benzi desenate, comicsuri". Exponatele, unele dintre ele prezentate pentru prima data publicului, acopera o perioada de 90 de ani de evolutie a benzii desenate si poarta semnaturile unor artisti ca Ary Murnu, Matty Aslan, Radu Duldurescu, Sandu Florea, Mircea Arapu, Valentin Tanase, Tudor Popa, Alexandru Ciubotariu sau Matei Branea.

Pentru seara de sambata iti propunem spectacolul "Vienna Classic Christmas" pe care Strauss Festival Orchestra Vienna il va sustine pe scena Salii Palatului, un bun prilej de a te delecta cu celebrele valsuri si polci compuse de compozitorii familiei Strauss.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea