De prin lume adunate

#unde iesim #weekend #activitati week-end

Unde iesim in weekend (14-16 decembrie 2012)

Sfarsitul de saptamana vine cu o serie de modalitati de petrecere a timpului. Poti merge la diferite targuri, la proiectii de filme documentare, dar si la spectacole de stand-up comedy si opera.

Poti sa-ti incepi weekend-ul cu o proiectie-eveniment. Cu ocazia implinirii a 70 de ani de la nasterea marelui chitarist Jimi Hendrix, The Light Cinema din Capitala difuzeaza in premiera concertul pe care acesta l-a sustinut in august 1969, pe scena legendarului festival Woodstock. Proiectiile au loc vineri si sambata, de la ora 20.00.

Circus Pub din Bucuresti iti ofera vineri seara remediul perfect impotriva plictiselii si tristetii: spectacol de stand-up comedii sustinut de Cristian Dumitru. Evenimentul debuteaza la ora 20.00, iar pretul unui bilet de intrare este de 20 de lei.

Filmele documentare care au rulat la festivalul Asta Film de la Sibiu vor poposi in weekend si la Bucuresti. Pana duminica (inclusiv), la Noul Cinematograf al Regizorului Roman vor fi proiectate 12 documentare cu subiecte variate, filmate in diferite colturi ale lumii.


Carti si filme de arta la Bookfest de Craciun

Pe 15 decembrie, debuteaza prima editie a Salonului de carte si cadouri Bookfest de Craciun. Pana pe 23 decembrie, la sediul nou al Bibliotecii Nationale a Romaniei ai parte, pe langa cele mai bune oferte de carti, si de intalniri cu personalitati culturale, proiectii de filme de arta si evenimente dedicate copiilor. Intrarea este libera.

Esti amator de antichitati? Poti merge la targul de anticariat si antichitati Rom-Antique, ajuns la cea de-a 43-a editie.

Timp de doua zile (15-16 decembrie), evenimentul gazduit de hotelul bucurestean World Trade Plaza Pullman este locul perfect unde poti admira si cumpara mobilier, ceasuri, tablouri, carti, monezi, obiecte traditionale vechi.


"Nocturna-n iglu" la Brasov

Sambata, la Centrul Cultural Reduta din Brasov are loc "Nocturna-n iglu", un festival in care poti descoperi spiritul Craciunului, intr-o altfel de casa, un iglu calduros si plin de activitati interesante, intre care ateliere practice (muzica, fotografie, afaceri, dans) si concerte de colinde.

Duminica seara, Sala Mare a Operei Nationale din Bucuresti gazduieste spectacolul de opera "O scrisoare pierduta", o varianta inedita a celebrei piese de teatru a dramaturgului Ion Luca Caragiale.

Sursa foto: occidentul-romanesc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea