De prin lume adunate

#martisor #timp liber #evenimente #evenimente bucuresti # evenimente martisor

Unde iesim de Martisor

In prima zi a primaverii in Bucuresti au loc numeroase evenimente interesante. Daca vrei sa sarbatoresti venirea primavarii, nu rata concertul de la Sala Radio, spectacolul de cabaret de la Teatrul de Opereta si one man show-ul lui Dan Puric.

The Sound of Spring la Sala Radio

Pe 1 martie, de la ora 19.00, esti asteptat la un concert de primavara la Sala Radio. Cvartetul Maxim aduce in fata spectatorilor un concert instrumental care inaugureaza sosirea primaverii. Aflat intr-o formula instrumentala inedita, pianul, flautul, acordeonul si contrabasul reproduc sonoritatile celui mai cantat anotimp in concertul "The Sound of Spring".

Programul concertului "The Sound of Spring" include pagini emblematice ale muzicii universale, apartinand atat compozitorilor Schubert, Ceaikovski, Liszt, Faure, precum si momente de mare inspiratie din creatia romaneasca: Constantinescu, Olah, toate acestea prezentate intr-o noua viziune sonora, spectaculoasa si atractiva.

Biletele se pot procura de la casa de bilete a Salii Radio, la pretul de 40 si 30 de lei.

Canaf - primul concert oficial

Pe 1 martie, de la ora 20.00, la Jukebox Venue esti asteptat la primul concert oficial al lui Canaf. Cel mai controversat dintre concurentii de la " Vocea Romaniei ", Iulian Canaf are si cei mai inflacarati sustinatori. Canaf s-a facut remarcat pentru capacitatea naturala de a face show si pentru un fel aparte de a simti, transmite si reinterpreta muzica.

Dupa o activitate muzicala sustinuta timp de ani buni, participarea la concursul "Vocea Romaniei" l-a facut cunoscut in plan national. Dupa concerte de succes in cluburile din Iasi, Cluj, Craiova si alte orase din tara, Canaf Excentric Band vine la Bucuresti pentru a se prezenta in fata publicului exigent din capitala. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Paris, mon amour la Teatrul de Opereta

In prima zi a primaverii, Teatrul de Opereta te asteapta, de la ora 20.00, la un spectaol plin de parfumul boemului Paris. La Teatrul National de Opereta Ion Dacian , Parisul boem al cabaretului si cafenelelor isi descopera tainele, respirand si iubind alaturi de micii sai vagabonzi, de artistii si de frumoasele sale curtezane.

Productia Teatrului de Opereta invita spectatorii intr-o cafenea de pe o strada pariziana, unde sub lumina felinarelor, la un pahar de sampanie, acestia vor asista la o serie de povesti despre dragoste, despre arta, despre seductie si frumos.

Acest spectacol este povestea Parisului, unde personaje, locuri si simturi se contopesc ca intr-o lume halucinogena in care te scufunzi, te adancesti si te trezesti ca dintr-un vis, pastrand in minte doar franturi de oameni si povesti. Pretul biletelor este de 95 si 55 de lei.

Vis cu Dan Puric

Pe 1 martie, la Palatul National al Copiilor , Dan Puric te asteapta la un spectacol inedit. Piesa "Vis" ne initiaza in limbajul trupului , al "cuvantului facut gest". Pentru spectatori, este foarte interesanta revelarea unui alt mod de atentie, pe care interpretarea lui Dan Puric o prilejuieste.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea