De prin lume adunate

#restaurante # vegani #unde iesim # mancare vegana

Unde gasim restaurante cu mancare vegetariana

Stilul de viata vegetarian a inceput sa fie adoptat de tot mai multi romani. Piata autohtona s-a adaptat rapid, magazinele si hipermarketurile amenajand standuri speciale cu produse vegetariene. De asemenea, in Bucuresti si in alte orase din tara au aparut o serie de restaurante specializate in preparate culinare care nu contin ingrediente de origine animala.


Restaurante vegetariene in tara

In Buzau exista New Life, un restaurant exclusiv vegetarian, care utilizeaza doar ingrediente de cea mai buna calitate nutritionala, fiind excluse produsele rafinate: faina alba, zahar, uleiuri hidrogenate etc. Restaurantul se gaseste in strada Ion Buzoianu, nr. 59.

In Constanta functioneaza Casa Vegetariana, un restaurant amplasat in strada Mircea cel Batran, nr. 49. Aici poti sa-ti comanzi un delicios sandvis cu crema de avocado si vegetale crude, lipie cu pasta tofu, marar si cartofi prajiti sau un hamburger din soia.

Cei care ajung in Timisoara pot merge la restaurantul Bio Fresh Timisoara, situat in strada Eugeniu de Savoy, nr. 10. Toate preparatele se fac pe loc, in fata clientilor, cu ingrediente proaspete si condimente organice fara aditivi.


Restaurante vegetariene in Bucuresti

Si bucurestenii adepti ai regimului vegetarian au parte de restaurante specializate. In strada Paleologu, nr. 20, se afla Mandala, un restaurant vegetarian care te imbie cu sucuri naturale de mere sau rosii, Quesadillas cu cascaval si smantana, dar si cu un delicios tort diplomat cu banane, nuci, stafide, miere si branza dulce.

Tot in Capitala, pe strada Putul lui Zamfir, nr. 50-52, este amplasat Rawdia, un restaurant-magazin cu specific vegetarian care si-a deschis portile in 2012. Ca un element de noutate, restaurantul face livrari si la domiciliu.

Am lasat la urma Barca, local descris ca fiind "primul restaurant vegetarian crestin". Aici poti comanda, printre altele, spaghete din dovlecel crud, cu sos pesto si ciuperci, salata de spanac cu alge, precum si biscuiti cu hrisca si migadale. Restaurantul este amplasat in strada Leonida, nr. 11.

Sursa foto: bucatar.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea