De prin lume adunate

#cursuri #internet #gratis #online

Unde gasesti cursuri online gratuite

Cursurile online gratuite pot reprezenta o modalitate de a folosi timpul liber cat mai util. Cu o conexiune la internet, ai acces la o baza de informatii din domeniul tau de interes. Avantajul consta in faptul ca aceste Cursuri sunt disponibile permanent. Principalul dezavantaj este insa faptul ca de obicei astfel de cursuri sunt axate pe cunostinte generale, neoferind un nivel aprofundat.

Cu toate acestea, nu costa nimic si te poti familiariza rapid cu un anumit domeniu atunci cand ai nevoie.


top Cursuri.ro


Pe topcursuri.ro gasesti cursuri online gratuite din mai multe domenii: asigurari, auto, chitara, contabilitate, cosmetica, educatie sexuala, engleza, finante, istoria economiei, IT, management, mass media, marketing, Microsoft Excel, socio umane, turism, vanzari.

Cursurile ajuta pe cei interesati sa-si faca o idee generala despre domeniul respectiv. Pot fi folosite in special atunci cand trebuie sa se familiarizeze rapid cu un anumit subiect.


Cursuri gratuite.ro


Cursurile disponibile online acopera domenii diversificate, utile in special pentru viata profesionala. Poti alege dintre: Proiecte disertatie, licenta, diploma, Comertul electronic si internetul, Lectia de machiaj, Invata sa pozezi! Totul despre modelling, Excel prin exemple, Gramatica limbii franceze, Indicatoare rutiere, PHP - limbaj de programare, Educatie sexuala, Business English, Redactare unei scrisori in engleza, Teste si raspunsuri limba engleza, Gramatica limbii engleze cu exercitii, HTML, Exercitii pentru varsta a treia, Fitness, Totul despre vanzari, Plan de afacere, marketing in 10 lectii.

Cu toate acestea, exista capitole din cursuri care sunt disponibile contracost. Pretul unui capitol este 1 euro, iar plata se face prin SMS.
 

E Cursuri.ro


Pe ecursuri.ro exista cursuri incluse in cateva categorii: Conducerea afacerilor, Limbi straine, Tehnologia informatiei, Utilizare calculator, eScoala, Diverse. Fiecare categorie include mai multe cursuri care apartin de domeniul respectiv.
Tot pe ecursuri.ro gasesti teste online. Site-ul ofera totodata posibilitatea de a propune un curs nou. Daca criteriile sunt indeplinite, poti fi platit pentru materialul trimis.


RSC Consulting – cursuri gratuite


Site-ul ofera informatii despre programe de formare profesionala din domeniul Business si tematici de actualitate. O parte dintre cursuri sunt gratuite: Resurse umane, Banci/Asigurari, Vanzari, Limba engleza.


Englez.ro


Un site dedicat in totalitate invatarii limbii engleze este englez.ro. Utilizatorii gasesc gratuit o gramatica a limbii engleze, subiecte de bacalaureat si duua dictionare, roman-englez si englez-roman.
 

Cursuri online gratuite la universitati
 

Unele universitati publica pe site-ul lor oficial cursuri gratuite, care pot fi accesate de oricine. O astfel de lista gasesti pe education-portal.com sau pe openculture.com.

 

Sursa foto : realestatestudyaids.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea