De prin lume adunate

#narghilea #ceainarie #cafenea

Unde fumam narghilea in Bucuresti

Daca iti doresti sa petreci cateva momente de liniste si relaxare alaturi de prieteni, poti alege unul dintre localurile unde se fumeaza narghilea. In Bucuresti exista numeroase astfel de localuri unde vei gasi mai multe arome pentru narghilea. Arome clasice precum cele de pepene galben, menta sau scortisoara, dar si cele mai neobisnuite precum marguerita , vin, vodca sau absint sunt doar cateva dintre aromele pe care le vei gasi in localurile unde poti fuma narghilea.
 

La Divan
 

Divan este un local turcesc din Bucureste care te ademeneste cu delicii turcesti. Cafeneaua restaurant a fost gandita ca un spatiu in care oamenii sa se simta bine, in largul lor, sa se intalneasca cu prieteni dragi si sa povesteasca despre lucrurile personale. Divan este un melanj intre traditie si modern, intre Turcia actuala si Turcia traditionala, plina de povesti si intelepciune. La Divan vei descoperi o lume a mirodeniilor si a placerilor culinare ascunse.
 
Cafeneaua este dispusa pe doua nivele: parterul dinamic, unde poti manca linistit preparatele turcesti delicioase si etajul, un spatiu intim, special creat pentru relaxare alaturi de prieteni sau persoana iubita, unde poti fuma in liniste o narghilea si savura o cafea turceasca . Pernele moi, lumina difuza si muzica chil contribuie la atmosfera placuta. Meniul de la Divan este ticsit cu preparate si bauturi turcesti: clatite, humus, ciorbe si supe traditionale, kebab, salate, vestitele deserturi: baclava, halva, cataif, asure sau budinca de orez.

Cafeneaua Divan se afla pe strada Franceza, la numarul 46, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.312.30.34.
 

Ceas Cafe
 

Cafeneaua Ceas se adreseaza oamenilor care vor sa evadeze din cotidian si care vor sa se relaxeze la o ceasca de cafea sau ceai. Meniul contine mai multe sortimente de cafele, ceaiuri si alte bunatati orientale. La Ceas Cafe poti savura o cafea la nisip sau unul dintre cele peste 50 de sortimentede ceaiuri. Atmosfera placuta este completata de muzica orientala, chill out si budhha bar. Tot aici poti incerca narghileaua, in diverse arome. Cei care au pofta de ceva dulce pot gasi in meniu si cateva sortimentede ciocolata, turta dulce, bezele si dulceata care merg perfect cu un ceai puterni aromat si fierbinte.

Cafeneaua Ceas se gaseste pe bulevardul Dacia, la numarul 22, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0735.557.777.
 

Ramayana Cafe
 

Ramayana Cafe aduce misticismul indian intr-o capitala europeana. La Ramayana accentul este pus pe confortul si intimitatea celui care paseste in acest spatiu. Picturile murale, candelabrele orientale si vitraliile aduc un plus de exotism acestui spatiu demn de un print arab. Muzica completeaza si ea atmosfera relaxanta. Cafeneaua este impartita pe doua niveluri, parter si subsol. Fiecare salon al localului are o nuanta de culoare proprie, decoratiuni, mobilier, vitralii si candelabre unice.

Meniul este unul cu adevarat atragator la Ramayana Cafe. Cafelele si ceaiurile sunt autentice si organice si provin direct din China, India, Sri-Lanka sau Africa de Sud. La Ramayana exista doar cateva sortimente de cafea, meniul fiind axat mai multe pe ceaiuri. Aici vei gasi o varietatea foarte mare de ceaiuri: de la ceai verde, negru, alb, de fructe, pana la ceaiuri de plante. Tot in meniu gasesti si narghilea cu mai multe arome: pepene galben, mere, fructe exotice, capsuni, menta, trandafiri, piersici sau struguri.

Ramayana Cafe se afla pe strada Baldovin Parcalabul, la numarul 11, in zona Gara de Nord, in spatele Ministerului Transporturilor, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0788.595.595.
 

Veda Lounge
 

Veda Lounge este o ceainarie situata intr-o casa veche, dintr-o zona mai putin accesibila din spatele Primariei Sectorului 1. Ceainaria este impartita in mai multe saloane, fiecare amenajata intr-un stil oriental diferit, indian, arabesc, dar si un mic salon japonez. Culoarea care predomina in intreaga ceainarie este rosul, care creeaza o stare speciala. Canapelele confortabile si pernele moi, pe care te asezi direct jos, contribuie la atmosfera placuta si la starea de lancezeala.

Fiecare salon are un nume special, in concordanta cu atmosfera si decorul realizat: Salon Louise, El Jardin, Kashmir, Sahara si Sakura. Ceinaria ofera spatiu si pentru intalnirile mai mari, cu un grup de prieteni, dar si in doi.

Meniul de la Veda Lounge este destinat in mare parte ceaiurilor, bauturilor naturale si cafelelor aromate. Asta nu inseamna ca nu vei gasi si cocktail-uri alcoolice si nonalcoolice, racoritoare, bere si vinuri. La Veda Lounge vei gasi ceaiuri negre, verzi, albe, mate, rooibos si infuzii de plante. De netrecut cu vederea sunt si sucurile naturale, in mai multe combinatii de fructe. O alta atractie a locului o reprezinta si cafeaua turceasca cu cardamon.  Tot la Veda Lounge vei gasi si narghilea, cu diverse arome.

Veda Lounge se afla pe strada Octav Cocarescu, la numarul 45, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0721.065.402.
 

Shisha Lounge Cafe
 

Shisha Lounge Cafe este destinatia perfecta pentru o dupa-amiaza relaxanta. Fie ca vrei sa ajungi in India, Africa, Maroc sau Liban, toate ingredintele le vei gasi in aceasta cafenea. Vei fi ademenit inca de la intrare cu mirosuri exotice, cu o varietate de cafele, ceaiuri, milkshake-uri, cocktailuri si narghilele aromate.

Numele cafenelei vine la shishe care inseamna sticla, din care sunt realizate narghilele. In aceasta cafenea, narghileaua se afla la loc de cinste, iar in meniu vei gasi mai multe sortimenete de arome. Pe langa ceaiuri, cafele si nerghilea, in meniu mai gasesti si racoritoare, sucuri naturale, bere, tarii, vin libanez, aperitive, bruschete in diverse combinatii, sujuc, makanek, shaorma, salata greceasca, branza haloumi la gratar, calamar prajit, crab pane, creveti si deserturi.

Shisha Lounge Cafe se afla pe Soseaua Mihai Bravu, la numarul 219, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.423.24.35.
 

Krishna Caffe
 

Daca vrei sa te relaxezi intr-o atmosfera romantica, sa simti parfumul oriental al vechilor civilizatii, Krishna Caffe este alegerea potrivita. Aici poti savura o varietate de cafele si ceaiuri sau poti incerca aroma unei narghilele. Atractia meniului este data de sortimentele de narghilea, peste 20 la numar, cu diverse arome, cu vinuri, vodca, absint si lapte. In meniu gasesti si cafea, cocktailuri si deserturi.

Krishna Caffe se afla pe bulevardul Mihail Kogalniceanu, la numarul 17, iar rezervari se fac la numarul de telefon 0729.745.988.
 

Ceainaria Green Tea
 

Ceainaria Green Tea este un loc deosebit, creat pentru cei care isi doresc sa petreaca cateva momente de relaxare pe stradutele cochete din centrul orasului. In ceainaria Green Tea vei gasi o atmosfera calda si rafinata si vei descoperi farmecul a trei culturi diferite. In meniu vei gasi peste 100 de sortimente de ceai, sandvisuri , bruschete, prajituri, fursecuri sau dulceturi de casa. In mansarda ceainariei se poate fuma si narghilea. La Green Tea vei gasi mai multe arome pentru narghilea: pepene galben, cirese, mar, vanilie, menta, banane, ceai negru, scortisoara, portocale, mango, menta, cioco-mint, lamaie, marguerita, cola, caise sau strugure.

Ceainaria Green Tea se afla pe strada Dr. Burghelea, la numarul 24. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.320.93.96.

 

Alte locuri unde poti fuma narghilea
 

Pe langa cafenelele de mai sus, narghlea mai poti fuma si la Valea Regilor, Aromaroma, Pillow Lounge, Bistro Le Creme, Abdul si Al Bahr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea