De prin lume adunate

#wagner arte #decoratiuni #portelan

Traieste "Visul unei nopti de iarna" la Wagner Maison de la Porcelaine

Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti prezinta colectia de portelanuri pictate manual, realizate special pentru Craciunul 2010. Evenimentul, intitulat "Visul unei nopti de iarna", va avea loc in 7 octombrie, la ora 19.00, la noua locatie din Cotroceni a Atelierului Wagner, Maison de la Porcelaine. Evenimentul va fi urmat de o expozitie permanenta cu vanzare ce va dura trei luni.

Colectia de iarna a Atelierului prezinta cinci serii noi: Portretul doamnei Frida, Baronul din copaci, The Golden Apple, Angelic si Povesti de iarna. Acestea vor fi reprezentate pe seturi de ceai si cafea complete, seturi de farfurii si boluri, obiecte decorative (platouri, veioze, vaze) si obiecte tipice Craciunului (globuri, clopotei, candele).

"Inca de la inceputul lunii octombrie dorim sa introducem publicul in fantastica lume a Craciunului transpusa  pe  portelanurile Wagner. In aceasta luna, piata nu este aglomerata de ofertele specifice sarbatorilor de iarna si clientii pot alege din timp un cadou pretios. Obiectele din portelan sunt arta de esenta tare, transmisibile de la o generatie la alta si  trebuie admirate in liniste", declara Irina Wagner, co-proprietar Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Ulterior evenimentului din 7 octombrie, portelanurile din seria craciun 2010 se vor regasi, pana la sfarsitul lunii decembrie, in locatiile Wagner Arte Frumoase si Povesti, alaturi de obiecte complementare (bjuterii din portelan, mobilier pictat, tablouri) realizate de artistii colaboratori sau partenerii atelierului. 
 

Despre Ana Wagner
 

Ana Wagner este printre putinii artisti romani care innobileaza cu arta pura portelanul fin, lucrat manual. Povestile sale sunt spuse pe cesti si farfurii, ceainice, platouri, veioze, vaze si bijuterii. Case zburatoare, printese, gradini suspendate, pisici cu guler de dantela, plante fantastice toate fac parte din universul de portelan al Anei Wagner.

Wagner Arte Frumoase si Povesti este singurul loc din Bucuresti in care se pot gasi portelanuri pictate manual, ce pot concura cu orice marca celebra europeana, calitativ si estetic. Astazi, portelanurile semnate Ana Wagner se gasesc in colectii particulare din intreaga lume.

Creatiile Anei Wagner si ale artistilor colaboratori pot fi vizionate la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bd. Carol nr. 39, sector 2, Bucuresti (intre Pta Rosetti si Biserica Armeneasca ) sau la "Maison de la Porcelaine", Str. Dr. Staicovici nr.19, sector 5, Bucuresti, dar si in noua locatii partenere, printre care: Hilton Bucuresti, Magnolia Spa, La La Land, Eclaude si cinci reprezentante ale ING Bank.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea