De prin lume adunate

# revelion 2021 #pachete de revelion #superstitii Revelion #traditii anul nou

Traditii si superstitii in noaptea de Revelion 2021! Ce trebuie si ce NU trebuie sa faci daca vrei sa-ti mearga bine in 2021

 

A mai ramas putin pana cand vom intra in noul an 2021. Pentru a avea parte de un an inbelsugat, plin de impliniri, trebuie sa avem grija ca in noaptea dintre ani sa respectam cateva traditii simple. Iata care sunt traditiile si obiceiurile respectate cu sfintenie de cei carora le merge bine an de an.

La cumpana dintre ani trebuie sa deschizi larg toate ferestrele pentru ca anul vechi sa iasa rapid si odata cu acesta sa te paraseasca si ghinioanele. In locul acestora, vor intra in casa noul an si va aduce cu el reusite si noroc.

In noaptea de Anul Nou trebuie sa fii fericit, politicos si manierat, deoarece asa vei ramane tot anul. De aceea trebuie sa eviti toate discutiile in contradictoriu, dar mai ales certurile.

In noaptea dintre ani NU trebuie sa spui povesti cu fantome sau morti, deoarece acestea atrag ghinionul aupra ta. 

Este obligatoriu ca la miezul noptii sa dansezi. Se spune ca dansul dansul aduce sanatate si implinirea dorintelor. 

Pentru a avea parte de un an imbelsugat, la miezul noptii paharele si farfuriile tuturor trebuie sa fie pline.

In noaptea de Revelion trebuie sa se seveasca obligatoriu, carne de peste si carne alba, de pasare. Cei care respecta aceste obiceiuri vor fi sprinteni tot anul si vor avea parte de o sanatate de fier.

Daca vrei sa ai noroc la bani in anul care urmeaza, in noaptea dintre ani nu trebuie sa uiti sa-ti pui in fiecare buzunar al hainelor pe care le porti cate o bacnota, indiferent de valoarea acesteia. Ai grija insa ca aceasta sa nu fie imprumutata, deoarece orevesteste datorii.

In noaptea de Revelion si in prima zi din Anul Nou NU se arunca nimic din casa, nici macar gunoiul, deoarece este semn de saracie pentru anul care urmeaza.

De asemenea, nu se fac daruri si nu se da nimic cu imprumut pana in a doua zi de anul nou, pentru a te feri de saracie si de datorii.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea