De prin lume adunate

# librarii online #e-book #carti electronice #carti descarcate internet #carti preferate

Top cele mai descarcate carti electronice ale anului 2011

In anul 2011, iubitorii de lectura si-au indreptat atentia catre cartile electronice, care au fost descarcate in numar impresionant. In librariile online vei gasi o oferta variata, pentru toate gusturile si buzunarele.

Iata preferintele cititorilor in 2011:

Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent de Cynthia Stokes Brown


Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent este o carte de investigatii. Este povestea devenirii noastre si a lucrurilor esentiale pentru noi: clima, hrana, comert, religie, idei inovatoare, imperii si culturi.

Istoricul Cynthia Stokes Brown ne poarta intr-o calatorie in care ii vei intalni pe primii vanatori si agricultori, pe vikingi, azteci , mongolii lui Genghis-Han sau pe europenii Evului Mediu.
 

Solar de Ian McEwan


Michael Beard, protagonistul celui mai recent roman al lui Ian McEwan, Solar, este un fizician premiat cu Nobel, care in ultimii douazeci de ani a trait de pe urma reputatiei sale. Tine prelegeri peste tot in lume la preturi costisitoare, isi imprumuta numele si titlul diverselor institute de stiinta si conduce o initiativa a guvernului de a rezolva problema incalzirii globale.

Solar este un roman intunecat, care dezvaluie fragilitatea umana, aflata in fata celor mai presante si complexe probleme ale contemporaneitatii.

de Nicolae Steinhardt


Jurnalul fericirii este in egala masura o opera de bilant existential, asemenea "Luntrei lui Caron" a lui Lucian Blaga, dar si una care contureaza devenirea si cristalizarea unei constiinte, in toate componentele ei: teologica si morala, civica si politica, estetica.
 

Litera din scrisoarea misterioasa de


Alex. Leo Serban construieste povestea fantastica, plina de ezoterisme, a intilnirii imaginare dintre poetul portughez si un alt mare scriitor al secolului XX, . Pretextul acestei intilniri si liantul epic este o misterioasa scrisoare descoperita sub parchetul unui apartament din Buenos Aires, care aduna laolalta in chip magic toate personajele.

de Gabriela Man


Pierderea kilogramelor in plus nu trebuie sa devina un chin, un permanent motiv de stres si de dezechilibru fizic si psihic, ci o sursa de noi placeri culinare. " Slabesti mancand " propune nu doar o banala reteta de slabire, ci un mod de viata care include o schimbare radicala a alimentatiei si care te ajuta sa te raportezi pozitiv la propria persoana si la cei din jur.
 

Perfectiune de Julie Metz


"Perfectiune" este povestea sincera si emotionanta a calatoriei scriitoarei Julie Metz de la haos spre renastere, povestea acceptarii unor adevaruri dureroase, astfel incat propria viata sa merite din nou sa fie traita. Oricine a avut experienta unei relatii nefericite se va regasi in aceste pagini.
 

Wolf Hall de Hilary Mantel


Hilary Mantel infatiseaza tabloul unei societati in prag de schimbare, in care indivizii lupta cu propriul destin sau il accepta cu pasiune si curaj. Romanul recreeaza o perioada in care succesul ofera puteri nelimitate, dar o singura greseala aduce moartea.
 

Cartea soaptelor de Varujan Vosganian


Cartea soaptelor incepe intr-un registru pitoresc, pe o straduta din Focsaniul anilor '50 ai secolului trecut, printre aburii cafelei proaspat prajite si miresmele din camara bunicii Armenuhi, printre bucoavnele si fotografiile bunicului Garabet. "Batranii armeni ai copilariei" lui Varujan Vosganian nu au de istorisit intamplari delectabile, ci fapte de-a dreptul nelinistitoare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea