De prin lume adunate

#camere de lux #hotel de lux #costuri #camera hotel #hotel

Top 5 cele mai scumpe camere de hotel din lume

Te-ai intrebat vreodata cat de mult pot plati multimiliardarii pe o camera de hotel? Ei bine, CNN Travel a realizat un top al celor mai scumpe camere de hotel din lume. Aici, cei cu dare de mana de pot bucura de camere cu decoratiuni din aur si fildes, valeti personali, mini-cascadele si asternuturile tesute cu fire de platina si privelisti panoramice asupra oraselor. Acestea sunt doar cateva dintre facilitatile puse la dispoziti de hotelieri. Iata asadar ce hoteluri s-au clasat pe primele cinci locuri!

1. Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva - 65.000 de dolari pe noapte

Sursa foto: yahoo.com

La acest pret oaspetii se pot bucura de vedere panoramica spre Mont Blanc si Lacul Geneva. Usile si ferestrele sunt construite din materiale anti-glont, iar legatura intre etaje este facuta de un lift, care este, in sine, o mica bijuterie de design interior. Apartamentul mai are pian, sala de biliard, biblioteca si un centru privat de fitness, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto principala: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea