De prin lume adunate

#literatura erotica #lectura #romane #carti erotice

Top 5 carti erotice

Henry Miller , Anais Nin , Mario Vargas Llosa sau Lasse Braun sunt doar cativa dintre scriitorii care au adus in fata publicului carti erotice , debordande de senzualitate si dorinte ascunse. Prin intermediul acestor carti vei pasi intr-o lume fascinanta si misterioasa, interzisa pudicilor.
 

Tropicul Cancerului - Henry Miller


Recunoscut ca unul dintre romanele cult din literatura ame­ricana si una dintre capodoperele clasice ale erotismului, Tropicul Cancerului a aparut initial la Paris in 1934. Cartea a fost interzisa mai bine de un sfert de secol in Statele Unite ale Americii.

Cartea reprezinta o combinatie dezinhibata de fictiune si biografie, care prezinta cu dezinvoltura aventurile icentioase ale unui tanar scriitor american exilat in Parisul anilor '30.
 

Delta lui Venus - Anais Nin


Cititorul care paseste in lumea imbibata de erotism a lui Anais Nin trebuie sa lase prejudecatile la intrare. Autoarea incearca sa deschida acea cutie a Pandorei care este sexualitatea feminina, infatisand-o sub masti felurite. Prostituate, lesbiene, artisti, femei indragostite, barbati de o sexualitate uluitoare, acesta este universul lui Anais Nin.
 

Casa Verde - Mario Vargas Llosa


Odata cu sosirea lui don Anselmo in Piura, viata din Mangacheria se schimba cu totul. Misteriosul strain le afla ambitiile si dorintele ascunse si se foloseste de ele pentru a incepe o afacere: bordelul Casa Verde. Este punctul de pornire al unor aventuri ce se confunda cu destinul orasului din desert.
 

Lady Caligula - Lasse Braun


Lady Caligula este o poveste incitanta dintr-o perioada istorica fascinanta. Caligula patrona lupanarele si anula legile de cenzura ale predecesorilor sai, iar senzuala imparateasa Messalina, prostituata imperiala, cea mai frumoasa dintre nobilele lupe, se daruia tuturor in micile camere din lupanarele populare.

In timpul domniei lui, Caligula a transformat o aripa a palatului imperial intr-un bordel cu saloane mari, amenajate in diverse stiluri tematice, unde poftele carnale erau de nestavilit.
 

Povestea lui O - Pauline Reage


Povestea lui O este cea mai indrazneata scrisoare de dragoste pe care un barbat a primit-o vreodata. Aceasta capodopera a erotismului, care a starnit unul dintre cele mai puternice scandaluri literare ale secolului al XX-lea, nu s-a dorit a fi de la bun inceput o carte ci o simpla scrisoare de dragoste.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea