De prin lume adunate

#terasa #embassy #unde iesim #restaurant #canicula #vara

Terasa Embassy - cum sa consumi alcool intr-o ambasada

Balansoare , palmieri, umbrelute. Nu, nu este vorba despre vreun loc fancy din cine stie ce oras exotic, este vorba despre terasa Embassy din Piata Lahovary din Bucuresti.

Cand nu mai stii unde sa te ascuzi de canicula sau, poate, de fostii iubiti care te urmaresc precum trupele SS, unde te duci? La Embassy ar putea fi o solutie. De data acesta nu este vorba despre vreo ambasada care ofera viza sau azil politic , ci despre o terasa aflata in Piata Lahovary nr. 8.

In ciuda faptului ca este o teresa sic si atat, cei care prefera genul office, vor avea surpriza sa constate ca nu doar pe Dorobanti se poarta corporatistii seriosi si ocupati. La Embassy poti sa mergi cu laptopul in pauza de pranz sau poti sa lucrezi "de acasa" la proiectele pe care nu ai reusit sa le finisezi la serviciu. Nu iti face griji pentru internet, acesta exista din plin in aerul de la Embassy datorita serviciului activ de wireless.

Pe langa bauturi racoritoare, cocktailuri si bere ai ocazia sa alegi si ceva de mancare . Salatele au preturi incepand de la 20 RON si sunt mari si variate, pizza costa 19 RON, iar sandwichurile incep de la 15 RON. Daca iti plac deserturile, ai de ales intre prajituri asortate sau inghetate fanteziste la preturi aproximative de 10 RON. Iar vestea buna, abia la sfarsit vine: ai reduceri de pana la 30% daca mergi la Embassy in jurul pranzului.

Pentru berea de 330 de ml scoti din buzunar in jur de 10 RON, depinde ce sortiment alegi, cocktailurile cu alcool costa intre 14 si 20 RON, iar cafelele mai sofisticate sar de 15 RON.

Bile albe

Locatia este excelenta, astfel ca daca te-ai saturat de fast foodurile din Piata Romana , nu trebuie decat sa mai mergi cateva minute pe jos pana la Embassy unde oferta de mancare este mult mai variata si mai sanatoasa.

Designul este relaxant, in special, datorita combinatiilor de alb si negru. Paravanul care delimiteaza terasa este confectionat din panza alba ca si pernele de pe scaune, ceea ce confera locului un aer foarte proaspat. Mi-au placut balansoarele, desi sunt cam instabile si ca sa ajungi la berea de pe masa este nevoie sa pleci intr-o adevarata calatorie cu peripetii.  

Muzica variaza intre ritmuri frantuzesti, tribale sau ambientale si se aude la frecventa optima astfel ca poti conversa linistit cu ceilalti sau poti sa iti asculti nestingherit propriile ganduri.

Bile negre

Trebuie sa suferi la Embassy daca iti doresti sa comanzi ceva. Chelnerii sunt simpatici, dar parca principalul lor job nu este sa iti serveasca sucul rece pe care il astepti cu nerabdare, ci sa filosofeze, sa puna tara la cale sau sa faca orice altceva in afara de a-ti lua comanda.

Nu prea mi-au placut ghiveciurile cu palmieri care par kitschoase si intra in contrast cu celelalte elemente de design, mult mai sobre.

Adresa Embassy: Piata Lahovari 8, Telefon: 0726 490 284, site: //embassy-club.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea