De prin lume adunate

#marius_manole #lia bugnar # spectacol teatru # piesa Noi 4

Noi4 - drama amuzanta cu un sot, o nevasta si doua amante

Teama de a nu ridiculizată de propria realitate determină o femeie să joace diferite personaje pentru a distrage atenția de la adevărata sa natură. Disperarea de a nu pierde ființa iubită o determină pe Maria să organizeze o întâlnire între ea și cele două amante ale soțului său, care decide să se înființeze și el la festin pentru ca tabloul să fie complet. Aceasta este intriga piesei Noi4, ce se joaca joi la Godot Cafe-Teatru.
 
Merită să vedeți piesa „cu buget mic” Noi4. Nu oricine poate juca această piesă scrisă aproape impecabil de Lia Bugnar. Maria, personajul Mariei Obretin plânge tot spectacolul! E vorba despre drama ei desigur, din cauza aceasta plânge. Și este frumoasă când plânge. Adică tot timpul.

Ilinca, prietena cea mai bună a Mariei – a personajului zic – este interpretat de Ilinca Manolache, și este madama superficială care „o arde” cu soțul Mariei, pe ascuns. Și Ilincăi îi curge rimelul albastru de pe gene precum roșul din celebra siglă din Piața Universității.

Otilia este personajul care pute a canal și cu care soțul Mariei împarte „senvișu cu pateu”. Un personaj fabulos interpretat chiar de Lia Bugnar. Și care vrea și ea „30 de mii vechi, nene!-gociabil”.

Victor, gras și chelios, zeul flatulenței, soțul Mariei înșelate este trucat excelent de Marius Manole. Aflăm că putea fi Piersic Jr. sau Bibiri. Sau Mălăele, dacă nu era bugetul așa mic. Cât de amuzantă este drama unei femei înșelate cu anti-femei va invit sa aflam joi 5 decembrie, ora 22:00 la Godot Cafe-Teatru, din Centrul Vechi al Capitalei. 

„Teatrul nu e o clădire” vă propune o retrospectivă a celor mai populare spectacole de teatru scrise de Lia Bugnar, ce vor avea loc în fiecare joi seara din decembrie de la ora 22:00 la Godot Cafe Teatru, str. Blănari, nr 14. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numerele de telefon 021 31 61 682 și 0736 414 244 zilnic între orele 12:00 și 19:00. Spectacolul care inaugurează noaptea de teatru de la Godot este Noi4.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea