De prin lume adunate

#premiera #stragiune #teatru #teatrul masca

Teatrul Masca incepe stagiunea cu Gigi Amoroso

Teatrul Masca va invita la premiera spectacolului Gigi Amoroso, un Cabaret tragi-comic pus in scena de Mihai Malaimare .

Inspirata de melodia celebrei dive Dalida, povestea vietii napoletanului Gigi Amoroso si a prietenilor sai va prinde viata pe scena transformata intr-un cabaret.

"Am pregatit pentru acest debut de stagiune o melodrama italiana despre viata lui Gigi Amoroso – un personaj care intruchipeaza tipologia eternului amorez adorat de toate femeile. Va asteptam la un spectacol…altfel, va invitam sa vizionati o poveste care nu se spune, dar care se simte in fiecare por, in fiecare gest, in fiecare privire, in fiecare sunet!", a declarat Mihai Malaimare.

In acest spectacol, actorii Teatrului Masca devin artisit de cabaret care danseaza si canta live. Muzica piesei de teatru este compusa de Razvan Diaconu si combina mai multe mijloace de expresivitate.

Inainte de premiera, in cadrul expozitiei Fara masca, realizate de Alexandra Pasca, spectatorii vor avea ocazia sa admire o expozitie cu fotografii ale actorilor din timpul repetitiilor. 

Spectacolul este programat pentru ziua de sambata, 11 septembrie, la ora 19.00. Teatrul Masca anunta o Reducere a pretului biletelor cu 25% pentru aceasta stagiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea