De prin lume adunate

#teatru masca #mihai malaimare #parc #herastrau

Teatrul Masca implineste 19 ani

Duminica, 24 mai, Teatrul Masca te invita in parcul Herastrau pentru a sarbatori Ziua Teatrului, dans, muzica si pantomima .
Spectacolul Actorii, jucat de o trupa tanara, are ca subiect conditia actorului in teatrul de strada. Piesa este programata la ora 12.00 si va incanta publicul cu momente de dans, muzica, lupta si pantomima. De la ora 19.00, actorii Teatrului Masca au pregatit o surpriza – o noua premiera, Gardienii Veseli 2, un spectacol de melodii folclorice internationale si dans presarat cu multe momente comice. Spectacolul reprezinta o calatorie in timp si spatiu prin intermediul unui cor inedit si fascinant de cantecele traditionale. Cele doua spectacole vor fi transmise live pe internet.
“Teatrul Masca implineste anul acesta 19 ani de la infiintare; au fost 19 ani plini de bucurii, in care ne-am simtit aproape de fiecare dintre voi. De-a lungul timpului ne-ati rasplatit munca prin aplauze, ne-ati sustinut si ne-ati apreciat. Va multumim ca ati fost langa noi si va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi si in acest moment de sarbatoare”
, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.
Infiintat in 24 mai 1990 de catre actorul Mihai Malaimare, Teatrul Masca s-a impus inca de la inceput prin spectacole inedite, jucate in spatii neconventionale, urmarind de-a lungul timpului sa-si atinga obiectivul de a se constitui intr-un teatru “altfel”. Teatrul Masca este in momentul de fata singurul teatru de gest, pantomima si expresie corporala din Romania.
Stagiune in aer liber
In perioada verii, Teatrul Masca se muta in parcul Herastrau. Anul acesta actorii au pregatit bucurestenilor un program de weekend cu cate doua piese de teatru pe zi. Printre spectacolele pe care le vei putea vedea se numara Cocktail, Fior d'Amor, Clovnii sau Statuile. Spectacolele au numeroase numere de pantomima, dans, marionete uriase si statui vivante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea