De prin lume adunate

#vintage #targuri #produse traditionale

Targuri la inceput de iunie in Bucuresti

In primul weekend de vara esti asteptat la cateva targuri organizate in Bucuresti. La aceste targuri ai ocazia sa iti innoiesti garderoba de vara , sa cumperi bunatati traditionale romanesti si sa descoperi delicatesele culturilor exotice.
 

Targul Ecochic
 

Ecochic by miniPRIX este o initiativa care doreste sa sprijine un nou curent si totodata o noua filozofie. In cadrul targului de vintage, care se va desfasura sambata 4 iunie, pana la ora 21, va avea loc si o prezentare de moda. Aceasta prezentare va avea loc la ora 16.00.

Intrarea la targ, cat si la prezentarea de moda este libera pentru orice vizitator. Evenimentul este gazduit de restaurantul Maxim, din strada General Berthelot nr.44.
 

Vintage Never Dies la Underworld
 

In zilele de 4 si 5 iunie, la clubul Underworld din Bucuresti are loc targul Vintage Never Dies. Creatii vestimentare spectaculoase in stil vintage, tinute minimaliste, accesorii si piese handmade, semnate de designeri celebri, dar si de tineri romani in plina ascensiune, acestea sunt suprizele targului. La acest eveniment vor participa peste 15 expozanti.

Targul se va desfasura atat pe terasa, cat si in partea de bar, intre orele 12.00 - 19.00. La targ te vei putea savura si cocktailuri speciale intr-o atmosfera inedita.

Clubul Underworld se afla pe strada Coltei la numarul 48. Intrarea la targ este libera.
 

Fashion Picnic la British Gallery
 

Specialitatile tipic englezesti se identifica prin amestecuri individuale, echilibrate si excelente de arome puternic energizante, se alatura gustului pentru designul de vestimentatie semnat de Andra Clitan, Andreea Badala, Ioana Ciolacu, Lana si Laura Vargalui . La acest targ vei gasi si ceaiuri negre si cremoase produse de furnizorii Casei Regale.

Piesele de vestimentatie sunt culese si expuse de catre creatori, prezenti si ei la ceremonie pana spre inserare. Tot la targ vei gasi si incaltaminte de strada de la Coca Zaboloteanu si bijuuri de la Carla Szabo.

Intrarea la targ este libera.
 

exotique market in Piata George Enescu
 

In perioada 3 - 5 iunie, in Piata George Enescu are loc Exotique Market, un targ cu produse exotice. Exotique Market este un eveniment dedicat traditiilor, artelor si savorilor lumilor indepartate. Chinezi, indieni, africani, arabi si sud-americani vin la Exotique Market pentru a te incanta cu produsele lor traditionale.

Exotique Market este o oportunitate pentru comerciantii acestor nationalitati de a se face cunoscuti cumparatorilor bucuresteni. La Exotique Market vei gasi produse chinezesti, indiene, arabe, aficane sau sud-americane, d la haine, incaltaminte, obiecte de decoratiuni interioare, pana la ceai, cafea sau dulciuri exotice.

La Exotique Market gasesti saree-uri si bijuterii indiene, salvari orientali, bijuterii hand-made din Ecuador si Peru, cosmetice indiene, condimente libaneze, indiene si chinezesti, artizanat autentic romanesc, dar si bucate indiene, libaneze, italiene si produse traditionale romanesti.

Africanii vin cu ritmul, ecuadorienii de la Arrazando vor umple spatiul Exotique Market de culoare, iar Grupul Sahaja te va introduce in spiritualitatea indiana.
 

Targ de vara cu produse traditionale romanesti
 

Intre 4 si 5 iunie este sarbatoare in Parcul de la Agronomie. De la targ nu lipsec muzica populara de sarbatoare, micii, carnaciorii proaspeti din carne de berbecut sau purcelul la gratar. La targ vei mai gasi si bauturi sanatoase traditionale, precum braga, suc natural de mere, sau siropuri de visine, afine, coacaze si zeci de produse traditionale din toate zonele tarii.

Cei care vor ajunge in acest weekend la targ vor gasi placinte poale-n brau moldovenesti cu varza, dovleac, cartofi, mere si nuca. La targ vei mai gasi si salam de biscuiti , prajituri cu mac si umplute cu dulceata si piersici, prajitura cu crema de unt, vanilie si krantz, checuri, cornulete cu magiun de prune si nuca, prajituri cu caramel si nuca sau prajitura cu cafea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea