De prin lume adunate

#targ #vintage #handmade #antichitati

Targuri la final de saptamana

In acest weekend este asteptat la cateva targuri care se organizeaza in capitala. La Chocofest ai ocazia sa gusti cateva specialitati dulci si aromate, la Dress to Impress iti innoiesti garderoba de toamna, iar la Muzeul Taranului Roman targuiesti podoabe si accesorii taranesti pentru casa.

 

 

Targul de Antichitati Taranesti la Muzeul Taranului Roman

 

Peste 40 de colectionari din toata tara vin la Muzeul Taranului Roman intre 15 si 17 octombrie cu fel de fel de obiecte vechi, nelipsite din gospodaria taraneasca. Astfel, la targ vei gasi icoane pe lemn si pe sticla, cruci, pristolnice, podoabe, ceramica, donite, vase din lemn, putinei, cauce, mobilier crestat sau pictat.

De la targ poti cumpara lazi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri, covoare, stergare, piese de costum popular, furci si roti de tors, fuse, vartelnite, felinare, ceasuri, candelabre, piulite si rasnite de alama. Daca obiectele sunt vechi, bucatele insa vor fi proaspete si numai bune de targuit. Poti degusta miere, turta dulce, tuica sau kurtos kalacs .

Targul este deschis intre orele 10.00 - 18.00. Intrarea este de 4 lei integral si 2 lei pentru elevi si studenti.

 

Choco Fest la villa Rodizio

 

Festivalul de dulciuri Choco Fest isi redeschide portile, pe 16 si 17 octombrie, la restaurantul mediteranean Villa Rodizio. Vizitatorii se vor putea bucura de prajituri si delicatese din cele mai diverse. Astfel la targ vei gasi specialitati din miere, cozonaci, baclavale cu visine, prajituri de casa si specialitati traditionale maramuresene, dulciuri din Budapesta, praline belgiene Bruyerre & Leonidas si chiar dulciuri dietetice.

Festivalul debuteaza sambata la 10.00 dimineata si se incheie duminica la ora 18.00. villa rodizio se afla pe strada I.L.Caragiale, la nuamrul 32, langa parcul Gradina Icoanei.

 

Dress To Impress la Restaurantul Sangria

 

Dress To Impress aduce iarna londoneza, pe 16-17 octombrie, la restaurant Sangria. Targul vintage si handmade revine cu o editie in stil British. Piesele vedeta sunt stofa ecosez, dantela si croielile arhitecturale. Fashionistele sunt asteptate in weekendul 16 - 17 octombrie la targul din Bucuresti pentru a-si imbogati garderoba cu creatii noi, elemente vintage si accesorii marcate de stilul British. Cele mai in voga vizitatoare Dress To Impress vor avea ocazia de a fi recompensate cu o rochie si o pereche de pantofi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea